Libnet.ro
UNICEF

11:31

A MURIT dupa ce implinise 24 de ani, era GRAVIDA in 18 saptamani si doar IUBITUL ei stia de sarcina! E CUTREMURATOR ce a facut el a doua zi dupa ACCIDENT

B1 B1,
A MURIT dupa ce implinise 24 de ani, era GRAVIDA in 18 saptamani si doar IUBITUL ei stia de sarcina! E CUTREMURATOR ce a facut el a doua zi dupa ACCIDENT

Un tanar a scris un mesaj, pe facebook, care a inlacrimat o lume intreaga. Este vorba despre Brandon Forseth, care a scris pe Facebook un mesaj emotionant pentru iubita sa insarcinata la cateva ore dupa. continuă pe B1

DIETA ucigasa. O studenta de 20 de ani a murit, dupa ce a vrut sa slabeasca pentru o vacanta

O studenta de 20 de ani a murit, dupa ce si-a dorit enorm sa slabeasca pentru o vacanta. Fata era foarte stresata din cauza vacantei, asa ca a luat pastile de slabit ca sa arate perfect. nb.

Accident mortal in Capitala. Un barbat a murit dupa ce a fost lovit in plin de o masina pe Bulevardul Iuliu Maniu

Un barbat de 45 de ani a murit, joi dimineata, dupa ce a fost lovit de o masina pe Bulevardul Iuliu Maniu, a anuntat Brigada Rutiera a Capitalei. Soferul a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul.

A MURIT dupa ce a fost ARUNCAT in fata METROULUI. Barbatul de 30 de ani a incercat sa opreasca un JAF

Un barbat de origine iraniana si-a gasit sfarsitul sub rotile metrolului din Berlin, Germania, scrie Hotnews. Tanarul de 30 de ani a incercat sa impiedice agresarea unei persoane intr-un fotoliu cu.

Germania: un iranian a murit dupa ce a fost aruncat in fata metroului

Un iranian de 30 de ani a murit in noaptea de marti spre miercuri in Berlin, dupa ce a fost aruncat sub rotile unui metrou in timp ce incerca sa impiedice agresarea unei persoane intr-un fotoliu cu rotile, potrivit procuraturii locale si presei, relateaza AFP.

Cinci oameni au murit, dupa ce au baut intr-un bar din Prahova. Ce consumasera de fapt?

Un carciumar din orasul prahovean Comarnic este acuzat de omor calificat dupa ce cinci clienti ai sai au murit imediat dupa ce au baut alcool intr-unul dintre barurile administrate de acesta. Carciumarul.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 11:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2848 seconds )