Libnet.ro
UNICEF

13:16

NUCLEARA in showbiz: PEPE A COMIS-O din nou cu... OANA ZAVORANU! Iata IMAGINILE DEOCHEATE cu cei doi (VIDEO)

B1 B1,
NUCLEARA in showbiz: PEPE A COMIS-O din nou cu... OANA ZAVORANU! Iata IMAGINILE DEOCHEATE cu cei doi (VIDEO)

Pepe si-a luat fanii prin suprindere cu o postare bizara pe pagina sa de Facebook. continuă pe B1

EXCLUSIV Cum raspunde Pepe, dupa ce Oana Zavoranu i-a scris de Craciun. Anuntul care o va infuria pe fosta lui sotie

Scandalul dintre Oana Zavoranu si Pepe nu s-a incheiat nici acum? S-au judecat in instanta, s-au jignit si criticat peste masura, iar Oana a decis ca de sarbatorile din anul precedent sa abordeze altfel scandalul dintre ei. Cum a raspuns cantaretul mesajului actritei din Sacrificiul? Cum a raspuns Pepe mesajului Oanei Zavoranu de Craciun? Scandalul .

EXCLUSIV L-a inselat pe Augustin Viziru, apoi a disparut din showbiz. Cum s-a umplut Oana Mares de bani dupa ce s-a recasatorit

A fost intr-o relatie de unsprezece ani cu Augustin Viziru, care i-a fost si sot si de care a divortat in 2011, dupa ce l-a inselat cu alt barbat. De atunci, actorul si jucatorul de biliard nu a mai fost vazut intr-o relatie stabila, iar ea a disparut din showbiz si s-a umplut de bani .

Rihanna, din nou impreuna cu Drake dupa despartirea de Hassan Jameel!

Rihanna a trait o poveste intensa de dragoste cu miliardarul saudit Hassan Jameel, poveste care s-a incheiat insa. Dupa despartire, se pare ca celebra artista a ajuns din nou alaturi de Drake! .

Ucigasul Mihaelei Runceanu, din nou in fata judecatorilor. De ce a fost acuzat celebrul criminal!

Exilat in Marea Britanie, ucigasul Mihaelei Runceanu a fost chemat, din nou, in fata judecatorilor, fiind acuzat ca a tras teapa unei firme.

PSD vrea din nou la guvernare? Anuntul Liei Olguta Vasilescu

Reprezentantii social-democrati au anuntat ca va fi decis, peste o saptamana, daca se vor intoarce sau nu la guvernare. Totul in conditiile in care Guvernul Orban ar fi demis, printr-o motiune de cenzura, dupa cum a anuntat Lia Olguta Vasilescu. Deputatul PSD a facut o serie de declaratii in aceasta luni, mentionand si ca detaliile .

FOTOGALERIE La drum lung cu Nissan LEAF 62 kWh. Din nou la Sibiu cu o masina electrica

Nissan LEAF este una dintre masinile electrice aflate acum pe val in Romania si nu numai), iar bateria de 62 kWh mai nou adaugata in oferta vine la pachet si cu un motor electric mai puternic. Asadar, ingrediente suficiente pentru a-i testa promisiunile pe un traseu mai lung: Bucuresti-Sibiu-Bucuresti, un total de aproape 600 km. Cat consuma LEAF? Ce autonomie reala are LEAF? Ce plusuri si ce minusuri? Cum se comporta? sunt doar cateva dintre intrebarile la care incerc sa va raspund in acest articol-reportaj.

Reclamele pe WhatsApp, din nou in discutie: ce a promis Facebook

WhatsApp este o proprietate Facebook, una nu foarte profitabila. Din acest motiv, s-a pus de mai multe ori problema introducerii de reclame in aplicatia de chat. Deja de cativa ani, au aparut.

ştiri din Monden

actualitate, 13:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2135 seconds )