Libnet.ro
UNICEF

05:30

Oana Lis, banuita din nou de INFIDELITATE! Viorel nu stie cu cine ii cheltuie blondina pensia: Mi-a zis ca ii dau banii unuia!

B1 B1,
Oana Lis, banuita din nou de INFIDELITATE! Viorel nu stie cu cine ii cheltuie blondina pensia: Mi-a zis ca ii dau banii unuia!

Oana Lis a facut noi dezvaluiri din relatia cu sotul sau, fostul edil al Capitalei, Viorel Lis. Blondina a postat un mesaj pe pagina ei de Facebook in care a marturisit ca Viorel a inceput s-o ia la in. continuă pe B1

Oana Lis, mesaj de ADIO pentru Viorel Lis?! Ce a putut sa-i transmita blondina i-a lasat pe toti MASCA (FOTO)

Oana Lis a luat pe toata lumea prin suprindere printr-un mesaj foarte emotionant pentru sotul sau, fostul edil al Capitalei, Viorel Lis. Blondina a publicat pe contul sau de Instagram o fotografie cu ea,.

Din pacate anuntul trist a fost facut de Oana Lis... Pana la urma totul s-a confirmat: E vorba de fostul primar Viorel Lis...

Oana Lis, sotia lui Viorel Lis, sustine ca fostul primar a inceput sa-si piarda memoria, astfel ca ii este din ce in ce mai dificil sa-i recunoasca pe cei din jur, scrie dcnews. ro. Ba mai mult, odata cu.

Liviu Dragnea da vina din nou pe BNR pentru devalorizarea leului: Mi-as fi dorit sa ne sprijine si sa puna pe primul plan bunastarea romnilor

Postarea de pe Facebook in care Liviu Dragnea se lauda cu performantele economice ale guvernarii PSD, sustinand ca in privinta PIB-ului si a veniturilor sunt cele mai mai cresteri, in doi ani consecutivi, din istoria Romaniei!, a adunat peste 4. 200 de comentarii in mai putin de 20 de ore, aproape toate fiind negative. Liviu Dragnea a raspuns unui comentariu, printre putinele favorabile, sustinand ca atat Produsul Intern Brut, cat si veniturile bugetare ar fi putut fi cu cel putin 10% mai mari daca toate institutiile statului ar fi urmarit interesul Romaniei, si nu destabilizarea actualei coalitii. intr-un alt raspuns, liderul PSD critica din nou Banca centrala pentru devalorizarea leului in raport cu euro, spunand ca si-ar fi dorit ca Banca Nationala sa sprijine PSD si sa puna pe primul plan bunastarea romanilor.

Viorel Lis a cedat: Din pacate anuntul trist a fost facut, in hohote de plans, chiar de sotia sa, Oana Lis...

Viorel Lis produce soc dupa soc! O fotografie cu fostul primar al Capitalei a produs uimire pe Internet, in conditiile in care nimeni nu se astepta la sa-l vada intr-o astfel de ipostaza. Asadar, Lis nu a.

E ca si mort! Oana Lis a facut anuntul trist, in hohote de plans: Din pacate fostul primar Viorel Lis...

Familia Lis nu are parte de liniste, dupa ce s-a aflat ca Oana ar fi flirtat cu barbati insurati. Dezvaluirea a fost facut chiar de sotia unui dintre ei, care a ramas socata atunci cand a descoperit.

Viorel Lis, complet BULVERSAT! INCREDIBIL ce a putut gasi Oana Lis in apartament dupa atata timp... (FOTO)

Oana Lis a facut recent o descoperire neasteptata in casa. Sotia fostului edil al Capitalei, Viorel Lis, a dat peste o floare uscata pe care au gasit-o in apartament atunci cand s-au mutat. intre timp,.

A FOST PE BUNE? Meci DUBIOS la WTA Sankt Petersburg... OSTAPENKO, din nou in centrul evenimentelor (VIDEO)

Turneul WTA de la Sankt Petersburg ne-a oferit, marti seara, unul dintre cele mai ciudate meciuri din tenis. Protagoniste au fost tenismena franceza Kristina Mladenovic si rasfatata letona Jelena Ostapenko, de.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2281 seconds )