Libnet.ro
UNICEF

14:30

Sora lui Busu, detalii despre starea de sanatate a actorului: Lupta va fi lunga

Adevărul Adevărul,
Sora lui Busu, detalii despre starea de sanatate a actorului: Lupta va fi lunga

Sora lui Florin Busuioc, Raluca Iorga, a postat pe contul ei de Facebook un mesaj prin care le multumeste oamenilor pentru sustinerea si gandurile bune transmise pentru actor. Ea marturiseste ca pericolul nu a trecut, chiar daca starea lui este stabila deocamdata. continuă pe Adevărul

Sora lui Busu, detalii despre starea de sanatate a actorului: Lupta va fi lunga, o rugaciune i-ar prinde bine

Sora lui Florin Busuioc, Raluca Iorga, a postat pe contul ei de Facebook un mesaj prin care le multumeste oamenilor pentru sustinerea si gandurile bune transmise pentru actor. Ea marturiseste ca pericolul nu a trecut, chiar daca starea lui este stabila deocamdata.

Sora lui Florin Busuioc, detalii de ULTIMA ORA despre starea de sanatate a prezentatorului. Din pacate, verdictul medicilor este unul CRUNT: O RUGACIUNE i-ar prinde bine!

Sora lui Florin Busuioc vine cu detalii de ultim moment despre starea indragitului prezentator, dupa ce acesta a suferit un infarct marti seara la Craiova. Raluca Iorga a postat un mesaj emotionant in care a an.

Ce spune medicul care l-a operat pe Florin Busuioc despre starea actorului: Nu este constient. Transferul la Bucuresti este riscant

Unul dintre cei doi medici care l-au operat marti noapte pe actorul Florin Busuioc a declarat ca starea vedetei ProTV este mult mai buna, dar Busu este in continuare sedat.

Florin Busuioc a facut INFARCT si a fost dus de URGENTA la spital! Detalii de ULTIMA ORA despre starea de sanatate a prezentatorului

Florin Busuioc a suferit marti un stop cardio-respirator, chiar in timpul unui spectacol, actorul fiind transportat de urgenta la spital. Totul s-a petrecut pe scena, la Craiova, unde actorul juca in cadrul.

Ultimele informatii despre starea de sanatate a lui Florin Busuioc

Actorul Florin Busuioc a suferit, marti seara, un infarct miocardic dupa un spectacol la Craiova, fiind transportat la Spitalul de Urgenta din oras pentru o interventie chirurgicala. Operatia la care a fost.

ştiri din Monden

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2068 seconds )