Libnet.ro
UNICEF

22:32

Ce spun romanii despre interviul Andreei Esca, in care a marturisit ca a avut coronavirus. Comentariile de pe Facebook

B1 B1,
Ce spun romanii despre interviul Andreei Esca, in care a marturisit ca a avut coronavirus. Comentariile de pe Facebook

Infectata cu noul coronavirus impreuna cu sotul si fiul sau, Andreea Esca, prima stirista a Romaniei, a iesit luni seara in direct la ProTV cu un interviu menit sa lamureasca zvonurile ce au vizat-o in. continuă pe B1

Victor Ciutacu ataca dupa interviul Andreei Esca. Ce a spus vedeta TV in urma cu putin timp

Victor Ciutacu a publicat un mesaj in stilul sau caracteristic pe Facebook, in care vorbeste despre interviul lacrimogen al Andreei Esca, jurnalista care a ales sa vorbeasca despre situatia foarte grea prin care a trecut in ultima perioada, cand familia sa a fost atinsa de COVID-19. Victor Ciutacu o ataca pe Andreea Esca, dupa ce .

CTP, reactie minunata dupa interviul Andreei Esca. Ce a putut sa spuna jurnalistul

Invitat in acesta seara la emisiunea Jurnalul de Seara jurnalistul, Cristian Tudor Popescu a comentat interviul dat de Andreea Esca. CTP, reactie minunata dupa interviul Andreei Esca. Ce a putut sa spuna jurnalistul in cadrul emisiunii gazetarul a vorbit despre cazul infectarii cu coronavirus al Andreei Esca. Acesta a numit-o amatoare in sensul profund al .

Dana Budeanu, reactie violenta dupa interviul Andreei Esca. Ce mesaj vulgar al designerului

Dana Budeanu a avut o reactie violenta dupa ce a Andreea Esca a acordat un interviu lamuritor despre suferinta sa si a familiei sale provocata de temutul coronavirus. Dana Budeanu, reactie violenta dupa interviul Andreei Esca. Ce mesaj vulgar a lansat designerul Andreea Esca a acordat, luni, primul interviu, dupa ce a fost infectata cu .

Mihai Gadea, reactie dura dupa interviul Andreei Esca. De ce a criticat-o pe colega de breasla

Mihai Gadea este mai sincer decat niciodata si o critica pe colega sa. Ce spune prezentatorul de televiziune dupa interviul mult asteptat al Andreei Esca despre infectarea sa si a familiei cu coronavirus? Mihai Gadea, critica neasteptata catre Andreea Esca Andreea Esca a ajuns acasa, se simte mai bine, iar dupa ce s-a linistit a .

Cristian Tudor Popescu, reactie fulger dupa interviul Andreei Esca: Acum n-a mai fost profesionista. A fost amatoare

Cristian Tudor Popescu vine cu o reactie fulger dupa ce interviul Andreei Esca cu privire la infectarea cu coronavirus. Prezentatoarea TV, fiul si sotul ei au fost infectati cu noul coronavirus.

Alex Dima, mesaj dur pentru cetateni, in apararea Andreei Esca: Opriti-va! Ignoranta si nepasarea voastra o sa ne coste pe toti!

Unul dintre cei mai apreciati oameni de televiziune, Alex Dima, a transmis recent un mesaj de constientizare pentru toti romanii care pun la indoiala existenta noului coronavirus. Acesta voce a constiintei fiecaruia vine in urma interviului acordat de Andreea Esca, in care a povestit momentele chinuitoare marcate de temutul virus. Efectele fenomenului Andreea Esca in .

Sotul Andreei Esca, momente critice in spital: Asa arata iadul

Alexandre Eram, sotul Andreei Esca a trait clipe de groaza in spital. Ce spune aceasta despre calvarul prin care a trecut sotul ei. Sotul Andreei Esca, momente critice in spital: Asa arata iadul Stirista de la ProTV, in cadrul unui interviu acordat pentru postul de televiziune a vorbit despre starea de sanatate a familiei sale.

Ce se intampla acum cu sotul Andreei Esca. in ce stare se afla, dupa ce a ajuns la spital

In ce stare se afla acum sotul Andreei Esca? Partenerul cunoscutei prezentatoare de stiri a ajuns la spital. Starea de sanatate a sotului Andreei Esca Vestea ca Andreea Esca a fost depistata pozitiv cu coronavirus a socat o lume intreaga, mai ales dupa criticile intense si dure facute dupa ce s-a aflat ca multe vedete, .

Smiley, mesaj categoric dupa infectarea Andreei Esca. Ce dezvaluiri a facut

Andrei Tiberiu Maria, cunoscut sub numele de scena Smiley s-a nascut pe data de 27 iulie 1983 la Pitesti in judetul Arges. Acesta si-a inceput cariera in anul 2001 alaturi de CRBL in trupa Simplu. Smiley, mesaj categoric dupa infectarea Andreei Esca. Ce dezvaluiri a facut in urma declaratiei facute de Andreea Esca, acesta a .

Marturisirea Andreei Esca i-a convins pe cei care nu cred in COVID-19?

Andreea Esca a povestit aseara calvarul prin care a trecut in ultima perioada, dupa ce ea, sotul si fiul ei au fost infectati cu COVID-19. Dar oare marturisirea ei emotionanta, incarcata cu detalii cutremuratoare, i-a convins si pe cei care nu cred in existenta coronavirusului? .

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 22:32

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,218 seconds )