Libnet.ro
UNICEF

07:00

Tavi Colen, despre Eurovision Romania 2019: Mai mare tristetea, ca de rusine nu se mai poate vorbi VIDEO

Adevărul Adevărul,
Tavi Colen, despre Eurovision Romania 2019: Mai mare tristetea, ca de rusine nu se mai poate vorbi VIDEO

Cantaretul Tavi Colen, in varsta de 48 de ani, a vorbit, intr-un mesaj postat pe pagina personala de Facebook, despre concursul Eurovision Romania 2019. continuă pe Adevărul

VIDEO Reactiile strainilor la piesa Laurei Bretan de la Eurovision Romania 2019: Daca o veti trimite in Israel, Eurovision 2020 se va tine in Romania

Doi autori de pe site-ul dedicat concursului muzical Eurovision, wiwibloggs. com, au comentat prestatiile concurentilor de la Selectia Nationala Eurovision Romania 2019. De departe, interpretarea Laurei Bretan a fost cea care i-a impresionat cel mai mult.

Cum a votat publicul in ultima semifinala Eurovision Romania 2019: cine a fost salvat si cine a obtinut cele mai putine puncte

Ultimii sase finalisti Eurovision Romania 2019 au fost alesi dupa spectacolul organizat de TVR in Arad. Dintre acestia, doar unul a fost decis prin votul publicului.

Ce artisti straini sustin recitaluri in finala Eurovision Romania 2019: Astept cu nerabdare sa intru in atmosfera boema a micului Paris

Alaturi de cei 12 concurenti din Romania si din strainatate, doi invitati speciali vor urca pe scena Salii Polivalente in marea finala Eurovision Romania 2019, ce va avea loc duminica, 17 februarie.

Cine sunt ultimii finalisti Eurovision Romania 2019

Ultimii sase finalisti Eurovision Romania 2019 au fost alesi dupa spectacolul de la Arad, urmand ca reprezentantul Romaniei in competitia internationala sa fie ales pe 17 februarie, la Bucuresti.

Farsa unui afacerist a iscat un conflict intre organizatorii Eurovision Romania 2019 si PNL Arad. TVR: Ne aduce grave prejudicii de imagine FOTO

Un om de afaceri din Arad a trucat un afis al semifinalei Eurovision Romania 2019 in care sunt reprezentate, in afara de logo-urile TVR si ale sponsorilor sai, sigla partidului PNL. Televiziunea publica a reactionat in urma farsei si a facut o serie de precizari.

SEMIFINALA EUROVISION 2019 ROMANIA. Un om de afaceri a bagat PNL in semifinala Eurovision Romania 2019. Scandal urias

O farsa pusa la cale de un om de afaceri din Arad - Marcel Chiscan - se transforma intr-un adevarat scandal. Acesta a postat pe contul sau de Facebook un afis.

Castigatorii celei de-a doua semifinale Eurovision Romania!

Juriul national si publicul au decis, duminica seara, la Arad, castigatorii show-ului care a incheiat seria semifinalelor Selectiei Nationale. Iata ce artisti se vor intrece duminica viitoare in finala! .

USR: Deficitul din proiectul de buget depus la Parlament este mai mare cu 1,3 miliarde de lei decat in cel prezentat in urma cu o saptamana

USR sustine ca deficitul din proiectul de buget pe 2019 depus la Parlament este mai mare cu 1,3 miliarde de lei decat in cel prezentat in urma cu o saptamana, concluzia fiind ca sunt cifre false in buget.

LIDERII CELUI MAI MARE GRUP DIN PE: O sustinem pe Kovesi la sefia Parchetului European

Vicepresedintele Partidului Popular European Crestin Democrat), cel mai mare grup politic din Parlamentul European, a anuntat ca formatiunea politica o va vota pe Laura Codruta Kovesi la sefia Parchetului European.

Anastasiu (ANAT): Economia Romaniei are un potential de crestere mai mare de 5,5%, dar nu mai exista incredere

Economia Romaniei are un potential de crestere mai mare de 5,5%, insa mediul de afaceri nu mai are incredere si amana investitiile, iar efectele se vor vedea mai ales dupa 2020, a declarat, luni, Dragos Anastasiu, vicepresedintele Asociatiei Nationale.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,206 seconds )