Libnet.ro
UNICEF

01:05

Legatura TERIBILA dintre Andreea Esca si regele manelelor, Florin Salam: Fanii celor doi sunt de-a dreptul SOCATI!

B1 B1,
Legatura TERIBILA dintre Andreea Esca si regele manelelor, Florin Salam: Fanii celor doi sunt de-a dreptul SOCATI!

Fiica Andreei Esca, Alexia Eram, a implinit 18 ani si a organizat o petrecere de zile mari intr-un club din Capitala. De la petrecere nu au lipsit surprizele, care mai de care mai spectaculoase. Unul dintre. continuă pe B1

Detalii nestiute: Legatura dintre Mircea Geoana si Andreea Esca tocmai a iesit la iveala... Cum s-a aflat totul...

Marti, Andreea Esca a fost decorata de catre ambasadoarea Frantei in Romania, Michele Ramis, cu Ordinul National al Meritului in grad de Cavaler pentru promovarea valorilor francofone. in cadrul ceremoniei,.

BOMBA momentului la PRO TV! ANDREEA ESCA, anunt surpriza despre RETRAGERE! A fost decorata pentru iNTREAGA CARIERA

Celebra prezentatoare Andreea Esca a fost decorata, marti, de catre ambasadoarea Frantei in Romania, Michele Ramis, cu Ordinul National al Meritului in grad de Cavaler. Sunteti un simbol al.

Mai poti, mai poti? Cum a fost surprinsa Andreea Esca: Fanii au ramas cu gura cascata...

Andreea Esca obisnuieste sa mearga la sala cu fiica sa, Alexia, si cu iubitul acesteia, Mario Fresh. Esca l-a filmat pe Mario in timp ce se aflau la sala. Cei doi alergau pe banda, iar Alexia Eram se afla.

Andreea Esca, decorata de statul francez: Ma simt extrem de onorata sa primesc o asemenea distinctie din partea Frantei, mai ales ca nu este tara in care traiesc

Prezentatoarea de stiri Andreea Esca, in varsta de 46 de ani, a fost premiata de ambasadoarea Frantei cu o distinctie pentru promovarea valorilor francofone, fiind decorata cu Ordinul National al Meritului in grad de Cavaler.

E oficial! Andreea Esca a parasit Romania: Ce se intampla cu Stirile Pro TV...

Fiica Andreei Esca va studia la Londra si s-a dus acolo de saptamana trecuta, iar pentru a se asigura ca totul este in regula si ca fata ei s-a instalat cu toate bagajele, vedeta tv a mers cu fiica ei in.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,217 seconds )