Libnet.ro
UNICEF

19:30

PRIMA IMAGINE cu Andreea Balan de pe patul de spital: Dupa 2 zile de lupta ca sa traiesc, mi-am luat copilul in brate (FOTO)

B1 B1,
PRIMA IMAGINE cu Andreea Balan de pe patul de spital: Dupa 2 zile de lupta ca sa traiesc, mi-am luat copilul in brate (FOTO)

Andreea Balan a transmis, miercuri, primul mesaj dupa stop-cardiacul suferit in timpul operatiei de cezariana, efectuata la clinica Sanador. Cantareata le-a marturisit fanilor ca abia astazi, dupa doua. continuă pe B1

Prima imagine cu Andreea Balan si fetita ei! Artista a cunoscut-o acum pe micuta Clara Maria

Prima imagine cu Andreea Balan si fetita ei! Artista a cunoscut-o acum pe micuta Clara Maria. Vezi imaginile pespynews. ro .

Va fi sau nu va fi mutata Andreea Balan la alt spital? Declaratii exclusive de la George Burcea

Va fi sau nu va fi mutata Andreea Balan la alt spital? Declaratii exclusive de la George Burcea. Citeste mai mult pespynews. ro .

Andreea Balan, ANUNT BOMBA cu doar 3 zile inainte sa nasca! Fanii sunt DEVASTATI (FOTO)

Andreea Balan mai are doar cateva zile si va deveni mamica pentru a doua oara. POZE FIERBINTI CU IRINA RIMES GOALA! A FOST FILMATA CHIAR CAND ERA LA DUS! FANII AU iNNEBUNIT Cantareata a.

Andreea Balan a postat o imagine in care apare alaturi de fetita ei si a facut primele declaratii: Mi-am luat fetita in brate dupa doua zile de lupta ca sa traiesc

Cantareata Andreea Balan 34 de ani), care a suferit un stop cardio-respirator in timpul nasterii prin cezariana, a transmis primul mesaj si a publicat prima imagine in care apare alaturi de fetita ei. in plus, vedeta a dezvaluit care a fost complicatia care i-a pus viata in pericol.

ULTIMA ORA: Andreea Balan a facut PRIMELE DECLARATII, iN PREMIERA, dupa ce a suferit un STOP CARDIAC! Detalii noi au iesit la iveala

Artista Andreea Balan a suferit unstop cardio-respirator, in timp ce era supusa unei operatii de cezariana, pentru a da nastere lcelui de-al doilea copil al sau. Acum, vedeta este in afara oricarui.

Andreea Balan, prima fotografie si primul mesaj dupa ce a facut embolie amniotica in timpul nasterii: Sunt dupa doua zile de lupta ca sa traiesc!

Andreea Balan pare pe drumul bun in a-si reveni dupa ce a facut stop-cardiorespirator in timpul operatiei de cezariana in urma careia s-a nascut cea de-a doua fetita a familiei, Clara Maria. Artista a.

ULTIMA ORA: ANDREEA BALAN, la TERAPIE INTENSIVA! Medicii sunt REZERVATI! Ce se intampla cu COPILUL

Andreea Balan se afla inca in spital. Reprezentantii clinicii Sandor au venit cu precizari privind starea de sanatate a indragitei artiste, carea suferit un stop cardio-respirator in timpul.

Andreea Balan a nascut al doilea copil. Artista a intrat in stop cardio-respirator in timpul cezarianei

George Burceaa vorbit in exclusivitate pentru www. spynews. ro despre ce s-a intamplat la spital. Dupa ce au aparut zvonuri conform caroraAndreea Balana suferit un stop cardio-respirator in.

SOC in showbiz! Este vorba despre Simona Gherghe. Dupa ce Andreea Balan a facut STOP CARDIAC in sala de nasteri, avem DETALII DE ULTIMA ORA

Vestea conform careia Andreea Balan a suferit un stop cardio-respirator in timpul nasterii a socat intreaga tara, in special pe femeile care urmeaza sa nasca si au ales operatia.

SOC in showbiz! Este vorba despre Simona Gherghe. S-a intamplat dupa ce Andreea Balan a facut STOP CARDIAC in sala de nasteri, avem DETALII DE ULTIMA ORA

Vestea conform careia Andreea Balan a suferit un stop cardio-respirator in timpul nasterii a socat intreaga tara, in special pe femeile care urmeaza sa nasca si au ales operatia.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2293 seconds )