Libnet.ro
UNICEF

10:15

Spice Girls, din nou impreuna pe scena! Reactii mixte printre fani!

ADPM ADPM,
Spice Girls, din nou impreuna pe scena! Reactii mixte printre fani!

Spice Girls sunt din nou impreuna pe scena dupa o perioada indelungata! Reactiile fanilor dupa primul spectacol din turneul de reuniune sunt insa mixte! Iata despre ce este vorba! . continuă pe ADPM

Trupa Spice Girls s-a reunit si a avut primul concert. Fanii, revoltati si dezamagiti VIDEO

Fanii Spice Girls s-au infuriat la primul concert din cadrul turneului mondial de reuniune al trupei formate din Emma Bunton 43 de ani), Geri Horner 46 de ani), Mel B 43 de ani) si Mel C 45 de ani). Unii chiar au plecat, dupa ce au platit 185 de dolari pentru un bilet.

Sindicatele jurnalistilor solicita, din nou, demiterea directorului SRTV

Sindicatul Roman al Jurnalistilor MediaSind, impreuna cu filiala sa din Societatea Romana de Televiziune - MediaSind TVR - reitereaza solicitarea facuta Parlamentului in data de 12 februarie 2019 privind demiterea de urgenta a presedintelui - director general al SRTV, Doina Gradea.

ATENTIE, BAIETI! Alexandra Stan este din nou SINGURA! Si-au spus ADIO: A fost o perioada mai grea

Dupa 4 ani de relatie cei doi indragostiti, Alexandra Stan si Bogdan, si-au spus adio. Desi au locuit impreuna si s-au mutat in America, cei doi au inteles ca se potrivesc mai bine ca fiind prieteni,.

Raportul pe cererea DNA in cazul Tariceanu, amanat din nou la Senat

Biroul permanent al Senatului a acordat, marti, un nou termen de doua saptamani Comisiei juridice pentru intocmirea unui raport la solicitarea DNA de incuviintare a inceperii urmaririi penale in cazul presedintelui Camerei superioare, Calin Popescu-Tariceanu, scrie Agerpres.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2153 seconds )