Libnet.ro
UNICEF

07:00

Andra a donat 20.000 euro pentru spitalul Matei Bals!

ADPM ADPM,
Andra a donat 20.000 euro pentru spitalul Matei Bals!

Dupa ce o multime de vedete internationale, companii importante si fashion brand-uri de renume au facut donatii pentru a ajuta in lupta contra Coronavirusului, iata ca si Andra a donat 20. 000 de euro Spitalului Matei Bals. continuă pe ADPM

Gest urias facut de Andra pentru medicii de la spitalul Matei Bals. Ce suma a donat acum sotia lui Maruta

Dar din dar se face Rai. Andra a facut un gest urias pentru medicii de la Matei Bals. Suma va ajunge astazi in contul fundatiei principalului spital romanesc din lupta impotriva virusului COVID-19. Gest facut de Andra pentru medicii de la spitalul Matei Bals. Ce suma a donat? Andra este prima vedeta care se implica .

Autoritatile sunt in alerta! Un barbat suspect de coronavirus a fugit astazi din spitalul Matei Bals

Ultima ora! Un barbat internat la spitalul de boli infectioase Matei Bals este dat in urmarire de Politia Capitalei. Potrivit ultimelor informatii, barbatul era suspect de coronavirus si urma sa fie testat. UPDATE: Testele prelevate barbatului inainte de a parasi spitalul au fost finalizate, rezultatul fiind negativ. Acest lucru inseamna ca barbatul nu este purtator .

Caru cu vedete: Andra doneaza 20.000 de euro Spitalului Matei Bals; Roxen ramane acasa, dupa ce editia din acest an a Eurovision a fost anulata

Viva: Andra doneaza 20. 000 euro Spitalului Matei Bals din Bucuresti * Libertatea: Roxen ramane acasa, dupa ce editia din acest a Eurovision a fost anulata * Click: Ce ii invita Adi de la Valcea pe urmaritorii lui sa faca pentru a nu se plictisi, cat stau in carantina * Ok magazine: Printul Harry catre seniorii familiei regale: Intrati la izolare! * Click: Uite unde s-au ascuns vedetele de coronavirus! Ilie Nastase - mai panicat, sotia - mai optimista.

Un pacient internat la Matei Bals a fugit inainte de a fi testat pentru infectia cu COVID-19

Un pacient internat la Spitalul Matei Bals din Capitala a fugit inainte sa fie testat pentru infectia cu noul coronavirus. Politia Capitalei a fost sesizata si se fac verificari pentru identificarea barbatului.

Andra se implica in lupta impotriva coronavirusului: suma impresionanta donata de artista Spitalului Matei Bals

Cantareata Andra, in varsta de 33 de ani, a anuntat, in cadrul unui live facut pe Facebook, ca va dona 20. 000 de euro Spitalului Matei Bals din Bucuresti.

Becali a cumparat un camion de produse si le-a donat la Matei Bals. Mi-au trimis o lista lunga, ca nu aveau nimic in spital. Cum sa nu-i ajut?! Doamne fereste!

Gigi Becali a facut o donatie considerabila Institutului National de Boli Infectioase Matei Bals, in plina pandemie de coronavirus, dupa ce conducerea unitatii medicale i-a solicitat ajutorul saptamana trecuta.

Gigi Becali ajuta Institutul Matei Bals cu medicamente si echipamente

Cunoscut pentru actiunile sale umanitare, Gigi Becali a reactionat si la strigatul de ajutor din partea Institutului de Boli Infectioase Matei Bals in plina criza provocata de coronavirus.

Doctor de la Matei Bals, despre lupta pentru vindecarea pacientilor cu coronavirus: Fata de COVID-19 nimeni nu are niciun fel de imunitate

Antena 3 a prezentat in exclusivitate un interviu cu seful compartimentului de boli emergente, doctorul Catalin Apostolescu, in care se vorbeste despre modul in care ce de la Matei Bals lupta pentru vindecarea pacientilor.

Barbatul care a fugit de la Matei Bals nu este infectat cu coronavirus

Institutul de Boli Infectioase Matei Bals din Capitala a anuntat, miercuri dimineata, ca o persoana suspecta de coronavirus a fugit din unitatea lor medicala.

Moncler doneaza 10 milioane euro pentru constructia spitalului Fiera

Moncler va dona 10 milioane de euro pentru a constructia spitalului Fiera din Milano, regiunea Lombardia, Italia, se arata intr-un comunicat remis Redactiei noastre.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2922 seconds )