Libnet.ro
UNICEF

19:15

Andreea Marin, gazda unui fashion show caritabil pentru copiii defavorizati din Brasov!

ADPM ADPM,
Andreea Marin, gazda unui fashion show caritabil pentru copiii defavorizati din Brasov!

In cadrul unei gale caritabile ajunsa anul acesta la cea de-al 4-a editie, Andreea Marin si Adela Diaconu au daruit speranta copiilor si adultilor defavorizati din Brasov! Frumoasa Jade Kojic a fost vedeta colectiei Campionii! . continuă pe ADPM

Andreea Marin, despre problemele cu inima pe care le are de cativa ani. Ce ii sfatuieste pe oameni

Andreea Marin a vorbit pentru prima oara despre problemele cardiace pe care le are. Vedeta a recunoscut ca disconfortul resimtit intr-o perioada anume a fost de ajuns ca sa o alarmeze. Ce ii sfatuieste pe oameni si cum a procedat atunci cand a simtit ca nu mai poate? Andreea Marin, probleme cu inima. Ce sfaturi .

Andreea Marin si Adela Diaconu au daruit speranta copiilor si adultilor defavorizati din Brasov. Jade Kojic, vedeta colectiei Campionii

In cadrul unei gale caritabile ajunsa anul acesta la cea de-al 4-a editie, Andreea Marin si Adela Diaconu au daruit speranta copiilor si adultilor defavorizati din Brasov! Frumoasa Jade Kojic a fost vedeta colectiei Campionii! .

Andreea Marin, anunt surpriza pentru fani: E noul membru al familiei (VIDEO)

Andreea Marin si-a surprins fanii vsirtuali cu ultima postare publicata pe Instagram, in care vorbeste despr o atrista care a cucerit-o prin intermediul tablourilor sale. Atat de mult i-a placut vedetei aceste.

Andreea Balan, culisele unui divort neanuntat

Andreea Balan tine in aceasta perioada primele pagini ale publicatiilor autohtone si nu pentru ca si-ar fi dorit acest lucru. Iata aici toate detaliile a ceea ce presa numeste un divort iminent intre celebra artista si sotul ei, George Burcea.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2011 seconds )