Libnet.ro
UNICEF

11:16

Cele mai frumoase haine prezentate la Milan Fashion Week

ADPM ADPM,
Cele mai frumoase haine prezentate la Milan Fashion Week

Va aratam astazi cele mai frumoase haine prezentate in cadrul Milan Fashion Week. Cei mai in voga designeri ai momentului s-au intrecut anul acesta in colectii care mai de care mai spectaculoase. continuă pe ADPM

Cele mai frumoase aparitii de la Emmy 2019

Aseara a avut loc o adevarat defilare de bun gust vestimentar la Gala de decernare a Premiilor Emmy 2018. Iata cateva din cele mai apreciate tinute purtate de marile vedete de la Hollywood pe Red Carpet.

incaltaminte romaneasca, genti si produse de marochinarie, prezentate laMilano Fashion Week

Colectii romanesti de incaltaminte, genti si produse de marochinarie au fost prezentate la targul international MICAM Milano, care s-a desfasurat in perioada 15-23 septembrie 2019, in cadrul evenimentului de moda Milano Fashion Week.

Antena 3 a primit una dintre cele mai mari amenzi de la CNA din ultima perioada: Este unul dintre cele mai neplacute si grave cazuri

Consiliul National al Audiovizualului CNA) a dat o amenda dura postului Antena 3, una dintre cele mai mari primite in ultima perioada, pentru faptul ca a acuzat fara probe familia unui barbat din Caracal, insinuand ca ar fi fost complice la crimele savarsite de Gheorghe Dinca.

Una dintre cele mai mari banci americane intra pe piata imobiliara din Romania: a cumparat una dintre cele mai importante cladiri din Piata Victoriei

Una dintre cele mai mari banci americane a intrat pe piata imobiliara din Romania prin achizitia unei cladiri de birouri din Piata Victoriei din Capitala si a unui mall din Targu Mures.

Cele mai tari coafuri si machiaje de la Emmy 2019

Dincolo de aparitiile vestimentare, vedetele feminine au fost analizate de stilisti si in ceea ce priveste machiajele si coafurile purtate la Emmy 2019. Iata cine au fost cele mai apreciate in acest sens.

Greseala care duce la cele mai mari pierderi de caldura din imobil

Cele mai mari pierderi de caldura dintr-un imobil ar putea fi oprite daca peretii locuintei ar fi izolati, arata E.

HOROSCOP. Cele mai bune iubite ale zodiacului? Fecioarele sunt foarte critice, femeile-Berbec traiesc totul intens

Domnilor, doamnelor, sunteti pregatiti sa aflati adevarul? Acestea sunt cele mai bune iubite ale zodiacului. Pe ce loc se claseaza iubita ta? Incepem numaratoarea inversa! HOROSCOP.

Care sunt cele mai in voga destinatii exotice din aceasta toamna

Sorin Stoica, CEO-ul agentiei de turism Eturia, a vorbit intr-un interviu despre cele mai in voga destinatii exotice din aceasta toamna, dar si despre doua concepte noi de calatorie lansate, Share A Trip si Single Traveller.

Cele mai bune remedii anti-mahmureala care nu dau gres

Cele mai bune remedii anti-mahmureala care nu dau gres. iNMORMANTAREA celei mai iubite cantarete de MUZICA POPULARA din Romania: MILIOANE de romani in lacrimi IMAGINILE DURERII - GALERIE FOTO) Cui pe.

STUDIU COFACE PENTRU EUROPA CENTRALA SI DE EST PIB-ul a inregistrat, in 2017 si 2018, cele mai mari cresteri de dupa 2008

Produsul Intern Brut PIB) in regiunea Europei Centrale si de Est ECE) s-a majorat in 2017 si 2018 cu 4,6% res-pectiv 4,3%, inregistrand cele mai mari rate din 2008, arata un nou studiu realizat de Coface.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 11:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2251 seconds )