Libnet.ro
UNICEF

15:00

Cum a pozat Nicki Minaj pentru cel mai fashion shooting al sau de pana acum

ADPM ADPM,
Cum a pozat Nicki Minaj pentru cel mai fashion shooting al sau de pana acum

Nicki Minaj a realizat, alaturi de celebrul fotograf Steven Klein, cel mai fashion shooting al sau de pana acum. Iata cum a pozat controversata vedeta! . continuă pe ADPM

Bloggeritele care s-au imbracat cel mai bine la London Fashion Week

Bloggeritele invitate la show-urile de la London Fashion Week au facut spectacol pe strada, prin tinutele vestimentare abordate. Iata cum s-au imbracat! .

Cel mai mare grup petrolier japonez vrea sa se extinda in Australia

Grupul petrolier nipon Inpex Corp. , cel mai mare din tara asiatica, vrea sa se extinda in Australia, anunta Reuters. Presedintele-director Inpex pentru Australia, Hitoshi Okawa, a declarat vineri, citat de Reuters, ca extinderea priveste fabrica sa australiana de gaze naturale lichefiate Ichthys, dar presupune si potentiale achizitii, compania urmarind sa devina un jucator regional major in domeniul gazelor.

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 6 - 13 SEPTEMBRIE SIF Moldova - cel mai bun randament din BET-FI

Titlurile SIF Moldova SIF2) au avansat cu 4,45%, in raport cu moneda euro, in intervalul 6 - 13 septembrie, reprezentand titlurile cu cel mai bun parcurs din cadrul indicilor BET-FI si BET-XT, care au inregistrat aprecieri, in perioada analizata, spre deosebire de referinta pietei, indicele BET.

De ce trebuie sa ai mereu bicarbonat de sodiu in casa. Ai cinci motive intemeiate, al treilea este cel mai important

Unele gospodine iubesc sa foloseasca bicarbonatul de sodiu la diverse copturi, in loc de drojdia uscata care este acum, altele al aleg atunci cand vine vorba e curatenia prin casa. Iata adevaratele motive pentru care este bine sa ai la indemana bicarbonatul de sodiu! De asemenea, este o varianta ieftina, eficienta si la indemana oricui.

Cazul Caracal, in punctul cel mai complicat al anchetei. Dinca a iesit din arest spre locul crimelor

Cazul Caracal a ajuns in punctul cel mai complicat al anchetei. Gheorghe Dinca a iesit din Arestul Central al Politiei Capitalei, iar zilele urmatoare se va indrepta spre locul crimelor. Cazul Caracal, in punctul cel mai complicat al anchetei Surse judiciare au declarat, sambata, 14 septembrie, ca Dinca a fost mutat din Arestul Central al .

VIDEO Erling Braut Haland (19 ani), cel mai tanar jucator care debuteaza cu un hat-trick in Champions League, dupa anul 2004

Norvegianul Erling Braut Haland a devenit, marti, la varsta de 19 ani si 58 de zile, cel mai tanar jucator care marcheaza o tripla la debutul in Liga Campionilor, dupa anul 2004.

ACEA: Lituania si Romania au inregistrat cel mai semnificativ avans al vanzarilor auto din Europa

Inmatricularile de autoturisme noi in Europa au scazut cu 3,2% in primele opt luni din acest an, in timp ce Lituania si Romania au raportat cel mai semnificativ avans, arata datele publicate miercuri de Asociatia Constructorilor Europeni de Automobile ACEA.

Numarul de migranti in insulele elene, cel mai ridicat dupa 2016

Peste 26. 000 de migranti se afla in insulele grecesti din Marea Egee, cel mai mare numar dupa acordu.

Decizie-soc luata de procurorul general, dupa cazul Caracal: Se afla in desfasurare cel mai amplu control din istorie. Toate parchetele din tara sunt implicate

Procurorul General al Romaniei a facut noi declaratii la sediul CSM. Bogdan Licu a declarat, marti, ca in Ministerul Public se desfasoara cel mai amplu control din istoria institutiei. in cadrul.

Sunt verificate dosarele de lipsire de libertate la toate parchetele din tara. Procurorul general: Este cel mai amplu control din istoria Parchetului General

Parchetul General face verificari la toate parchetele din tara privind dosarele care vizeaza disparitia unor persoane si infractiunea de lipsire de libertate inregistrate in ultimii 10 ani, fiind cel mai amplu control din istoria Ministerului Public, a declarat marti procurorul general interimar Bogdan Licu.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2099 seconds )