Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ploaie de vedete la New York Fashion Week. Iata cum s-au imbracat!

ADPM ADPM,
Ploaie de vedete la New York Fashion Week. Iata cum s-au imbracat!

La prezentarile de moda din cadrul New York Fashion Week, dar si la petrecerile din cadrul acestui eveniment important, au luat parte, pe langa stilisti, bloggeri si editori de moda, vedete cunoscute din showbiz-ul international. Iata cum au ales sa se imbrace la aceste evenimente. continuă pe ADPM

Cele mai bune aparitii de street style de la New York Fashion Week

Direct de pe strazile din New York, iata mai jos cele mai interesante tinute street style surprinse de fotograful Tyler Joe inaintea marilor prezentari de moda.

Ce genti WOW au fost prezentate la New York Fashion Week

Zilele acestea, New York este, fara doar si poate, orasul care da startul celor mai hot trend-uri in materie de moda. Va prezentam astazi cele mai cool genti prezentate la New York Fashion Week.

Moda romaneasca, expusa la New York. Participarea, finantata de stat cu peste 1 milion de lei

Creatorii romani isi vor expune colectiile de design vestimentar si accesorii de vestimentatie alaturi de colectiile pret-a-porter ale marilor case de moda internationale la New York Womens Fashion, care se desfasoara in perioada 15-17 septembrie 2019.

VIDEO Nadia Comaneci a facut senzatie la Saptamana Modei de la New York, unde a defilat si a fost intampinata cu urale: ce tinute a prezentat gimnasta

Gimnasta Nadia Comaneci, in varsta de 57 de ani, a fost aplaudata si ovationata la Saptamana Modei de la New York, unde a defilat in scop caritabil.

Mitrita a marcat un nou gol pentru New York City

Internationalul roman Alexandru Mitrita a marcat al optulea sau gol pentru New York City FC in Liga .

VIDEO Alexandru Mitrita, inca un gol spectaculos pentru New York City in MLS

Alexandru Mitrita si-a trecut in palmares golul cu numarul opt pentru cei de la New York City FC. Internationalul roman a punctat dintr-o lovitura libera in remiza, scor 1-1, de pe propriul teren cu Toronto FC.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2004 seconds )