Libnet.ro
UNICEF

06:45

CUTREMUR MONDEN! Smiley, pe felie cu Simona Halep! Gina Pistol nu trebuie sa vada asta! E BOMBA MOMENTULUI

B1 B1,
CUTREMUR MONDEN! Smiley, pe felie cu Simona Halep! Gina Pistol nu trebuie sa vada asta! E BOMBA MOMENTULUI

Smiley si-a luat prin surprindere toti fanii publicand o imagine in care apare alaturi de cea mai buna jucatoare romana de tenis, Simona Halep. continuă pe B1

Gina Pistol A FACUT-O pe plaja fierbinte! Smiley si-a facut cruce cand a vazut imaginile! Asta e prea de tot (FOTO)

Gina Pistol a petrecut o binemeritata vacanta in Grecia, dupa terminarea filmarilor la Chefi la cutite. Iubita lui Smiley a petrecut o saptamana in Insula Lefkada din Grecia. Ciudat este.

Gina Pistol, aparitie de SENZATIE! A ARATAT MAI MULT DECAT TREBUIA... Fanii au fost iN DELIR (FOTO)

Gina Pistol a avut o aparitie de senzatie in timpul emisiunii Chefi la cutite.

Simona Halep a anuntat ca va dona cate 200 de dolari pentru Australia, dar cu o conditie. Ce trebuie sa faca Darren Cahill

Simona Halep ajuta victimele incendiilor de vegetatie din Australia cu o conditie. Sportiva va dona cate 200 de dolari, iar filtrul actiunii ei va fi Darren Cahill, co-antrenorul romancei. Simona Halep va dona cate 200 de dolari pentru Australa, dar cu o conditie Simona Halep, numarul 4 mondial, a anuntat ca va veni in ajutorul .

Ce anunt a facut Simona Halep inainte de intalnirea cu Darren Cahill. Cand va debuta in noul sezon

In prima zi din anul 2020, Simona Halep a plecat in Australia, unde urmeaza sa joace la doua turnee. Romanca va debuta in noul an la Adelaide, orasul natal al lui antrenorului Darren Cahill, apoi va juca si primul Grand Slam, la Australian Open. Simona Halep va juca in orasul natal al lui Darren Cahill .

Simona Halep le va oferi ajutor victimelor incendiilor din Australia

Jucatoarea de tenis Simona Halep a anuntat ca va ajuta financiar victimele incendiilor din Australia.

Simona Halep, dupa incendiile din Australia: Voi dona 200 $ de fiecare data cand il voi enerva pe Darren!

Jucatoarea romana Simona Halep, numarul 4 mondial, a gasit o modalitate inedita pentru a veni in ajutorul victimelor incendiilor de vegetatie din Australia, anuntand ca va dona bani de fiecare data cand il va supara pe antrenorul sau, australianul Darren Cahill, informeaza Reuters.

Simona Halep ajuta victimele incendiilor din Australia

Jucatoarea romana Simona Halep, numarul 4 mondial, a gasit o modalitate inedita pentru a veni in ajutorul victimelor incendiilor de vegetatie din Australia, anuntand ca va dona bani de fiecare data cand il va supara pe antrenorul sau, australianul.

Simona Halep va dona bani pentru victimele incendiilor de vegetatie din Australia de fiecare data cand tipa la Darren Cahill

Simona Halep, a patra tenismena a lumii, a conceput o metoda unica de a sprijini victimele incendiilor de vegetatie din Australia: va dona bani de fiecare data cand tipa la antrenorul sau australian, Darren.

Cum vrea Simona Halep sa ajute victimele incendiilor din Australia. Succesul depinde de nervii lui Darren Cahill

Simona Halep s-a alaturat jucatorilor de tenis din intreaga lume care doneaza bani pentru victimele incendiilor din Australia, insa daca majoritatea vor contribui in urma asilor de la meciuri, romanca va da bani pentru fiecare moment in care il enerveaza pe Darren Cahill.

Simona Halep debuteaza in noul an cu Angelique Kerber, intr-un meci de dublu. Ce urmeaza pentru romanca

Oficial, Simona Halep va incepe turneele din 2020, abia in a doua saptamana a anului, insa pana atunci, romanca a confirmat prezenta pentru o cauza caritabila.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2346 seconds )