Libnet.ro
UNICEF

19:45

A fost gasit MORT! Vestea care a CUTREMURAT Romania: Apropiatii sunt siguri ca a fost OMORAT

B1 B1,
A fost gasit MORT! Vestea care a CUTREMURAT Romania: Apropiatii sunt siguri ca a fost OMORAT

Un barbat a fost gasit mort, ieri dimineata, in satul Osoi din comuna Sinesti. Cel care a descoperit cadavrul a fost chiar fratele sau, potrivit Cancan. Oamenii legii ajunsi la fata locului. continuă pe B1

DOLIU! A fost gasit mort intr-un rau. Avea doar 21 de ani...

Un tanar din statul australian Queensland, in varsta de 21 de ani, a fost gasit mort intr-un rau. Acesta se afla in vacanta impreuna cu familia in apropierea orasului Sydney, cand a fost declarat.

Un fost campion la patinaj artistic, gasit mort la o zi dupa ce fusese suspendat din activitate

Fostul campion al Statelor Unite la proba de perechi la patinaj artistic John Coughlin a fost gasit mort, la doar o zi dupa ce fusese suspendat. in varsta de 33 de ani, lui Coughlin i s-a interzis participarea.

Barbat gasit mort in casa de un echipaj de prim ajutor. Fiica a sunat la Salvare pentru ca tatal nu mai raspundea la telefon

Un barbat de 68 de ani din Iasi a murit singur in casa, in urma unui stop cardiac. Acesta a fost gasit de catre un echipaj de prim-ajutor, dupa ce apelul catre 112 a fost facut de catre fiica barbatului, din Brasov, pentru ca tatal nu-i raspundea la telefon.

Barbat ucis cu secera pentru locul de pasunat. Criminalul a fost gasit sarbatorind intr-un bar, plin de sange

Un barbat din orasul valcean Balcesti a fost ucis pe un camp, langa animalele cu care mergea la pascut. Dupa sapte ore, criminalul a fost gasit sarbatorind intr-un bar.

MOARTE SUSPECTA! Consilier CSM, gasit fara suflare in casa sa din Bucuresti!

Consilier al Consilului Superior al Magistraturi, gasit MORT! Doliu in lumea Justitiei! Un consilier al Consiliului Superior al Magistraturii CSM) a fost gasit mort. Este vorba despre Eugen Irimia, 42 de.

MOARTE SUSPECTA! Consilier CSM, gasit fara suflare in casa sa din Bucuresti!

Consilier al Consilului Superior al Magistraturi, gasit MORT! Doliu in lumea Justitiei! Un consilier al Consiliului Superior al Magistraturii CSM) a fost gasit mort. Este vorba despre Butnariu Eugen Nicolae.

Despagubiri pentru familia fostului politist vrancean gasit mort intr-o pensiune. Ce pedepse au mai dat judecatorii

Potrivit anchetatorilor, vinovati sunt cei care au montat instalatia de incalzire, dar si patronul Gheorghe Filpciuc, pentru ca a dispus efectuarea de modificari neautorizate la aceasta instalatie.

Un padurar aflat la braconat a sfarsit ucis de mistretul pe care l-a impuscat. Cadavrul barbatului a fost gasit sfasiat

Un padurar din localitatea satmareana Dobra a murit luni seara, 21 ianuarie, dupa ce a fost atacat de mistretul pe care il ranise. Cadavrul barbatului a fost descoperit de un localnic din zona, care a alertat autoritatile.

Un influent europarlamentar german, care ameninta Romania cu activarea articolului 7, prins cum lua bani de la vizitatorii Parlamentului European

Veteranul eurodeputat german Elmar Brok, membru al grupului PPE, si-a taxat cu cate 150 de euro vizitatorii la Parlamentul European PE), plati pentru care avansa ca justificare acoperirea costurilor acestor vizite,.

CIOLOS, DESPRE PROTOCOALELE SRI: Unele dintre ele au fost aprobate de cei care acum le contesta

Fostul premier Dacian Ciolos, membru al Partidului Libertatii, Unitatii si Solidaritatii, a afirmat astazi ca unele dintre protocoalele cu SRI au fost aprobate de cei care acum le contesta.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2441 seconds )