Libnet.ro
UNICEF

10:00

Te iubesc de la TESTUL DE SARCINA! Mihai Bendeac si-a pus fanii pe jar: Marturisiri FARA PERDEA, facute pentru prima data!

B1 B1,
Te iubesc de la TESTUL DE SARCINA! Mihai Bendeac si-a pus fanii pe jar: Marturisiri FARA PERDEA, facute pentru prima data!

Mihai Bendeac i-a facut fratelui sau o urare inedita atunci cand acesta a implinit 18 ani. Actorul a postat in mediul online o fotografie cu fratele mai mic, iar mesajele interutilor nu au intarziat sa. continuă pe B1

Antena 1 a facut ANUNTUL: Mihai Bendeac a izbucnit in HOHOTE DE PLANS!

Mihai Bendeac si-a surprins toti fanii. Actorul a fost atat de impresionat de o cuncurenta de la emisiunea X Factor, incat a izbucnit in plans, in public, pentru prima oara in ultimii 10 ani.

Actorul Mihai Bendeac si cantareata Delia sunt OFICIAL iMPREUNA! Da, aceasta e BOMBA MONDENA a anului: Cei doi au CONFIRMAT relatia!

Mihai Bendeac si-a surprins toti fanii, publicand o imagine in care apare alaturi de colega sa de platou, cantareata Delia Matache, alaturi de o descriere emotionanta.

DEPRESIV si ALCOOLIC: Ce a decis Antena 1 in legatura cu prezenta lui Mihai Bendeac pe post! E FARA PRECEDENT!

Mihai Bendeac a reusit sa surprinda pe toata lumea, prin intermediul unui mesaj pentru parintii sai, in momentul in care acestia au sarbatorit 37 de ani de casnicie.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2081 seconds )