Libnet.ro
UNICEF

18:15

TE IUBESC de la TESTUL DE SARCINA! MIHAI BENDEAC si-a pus fanii pe jar: Marturisiri FARA PERDEA, facute in premiera! (FOTO)

B1 B1,
TE IUBESC de la TESTUL DE SARCINA! MIHAI BENDEAC si-a pus fanii pe jar: Marturisiri FARA PERDEA, facute in premiera! (FOTO)

Mihai Bendeac a transmis un mesaj emotionant in ziua in care fratele sau, Andrei, a implinit 18 ani. Sa fii fericit! Din august 2000, te iubesc de mor! De fapt, am inceput sa te iubesc inca de la testul. continuă pe B1

DEPRESIV si alcoolic: Ce decide Antena 1 in legatura cu prezenta lui MIHAI BENDEAC pe post... Totul e FARA PRECEDENT...

Mihai Bendeac a postat un mesaj emotionant pe Facebook, in contextul in care parintii sai au implinit 37 de ani de casnicie. Actorul recunoaste ca a fost un fiu-problema, dar isi iubeste.

Antena 1 face ANUNTUL: Mihai BENDEAC a izbucnit in HOHOTE DE PLANS... (VIDEO)

Mihai Bendeac a izbucnit in hohote de plans, la emisiunea X Factor, impresionat fiind de o concurenta de 16 ani. Lavinia Florea a marturisit ca a fost adoptata la varsta de 6 ani. inainte, a petrecut doi.

SOC VIZUAL: Cum arata Mihai Bendeac pe vremea cand avea PAR! (FOTO)

Toata lumea il stie pe Mihai Bendeac chel, pentru ca inca de cand si-a facut debutul in televiziune acesta a aparut fara par. Milioanele de fani au acum ocazia sa-l vada cum arata pe vremea cand avea.

Actorul Mihai Bendeac si cantareata Delia sunt oficial impreuna! Da, e bomba mondena a anului: Cei doi au confirmat relatia!

A explodat bomba bombelor in lumea mondena din Romania? Mihai Bendeac a nascut mare valva in social media, dupa ce a publicat o fotografie in care apare alaturi de de colega sa de platou Delia. Descrierea este.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2191 seconds )