Libnet.ro
UNICEF

23:00

Te iubesc de la TESTUL DE SARCINA! Mihai Bendeac si-a puse fanii pe jar: Marturisiri fara perdea, facute pentru prima data!

B1 B1,
Te iubesc de la TESTUL DE SARCINA! Mihai Bendeac si-a puse fanii pe jar: Marturisiri fara perdea, facute pentru prima data!

Mihai Bendeac i-a transmis un mesaj emotionant fratelui sau, Andrei, care a implinit reent 18 ani. Actorul a postat o fotografie cu fratele lui mai mic, iar urarile din partea internautilor nu au intarziat sa. continuă pe B1

DEPRESIV si ALCOOLIC: Ce a decis Antena 1 in legatura cu prezenta lui Mihai Bendeac pe post! E FARA PRECEDENT!

Mihai Bendeac si-a surprins toti fanii, postand un mesaj extrem de emotionant pentru parintii sai, care au implinit 37 de ani de casnicie. Actorul a recunoscut ca a fost si este un fiu-problema, insa.

Actorul Mihai Bendeac si cantareata Delia sunt OFICIAL iMPREUNA! Da, aceasta e BOMBA MONDENA a anului: Cei doi au CONFIRMAT relatia!

Mihai Bendeac si-a surprins toti fanii publicand o fotografie in care apare alaturi de colega sa de platou, Delia Matache, in dreptul careia a scris un mesaj emotionant. Pe langa.

Mihai Bendeac si Sore, iMPREUNA! Este BOMBA ANULUI in showbiz!

Asta da bomba! Putini stiu ca Mihai Bendeac a format un cuplu cu Sore! Cei doi au fost impreuna putin timp, dupa care au pus punct relatiei. Doar cateva luni a durat relatia celor doi, dupa car.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,22 seconds )