Libnet.ro
UNICEF

19:45

Singura fotografie in care Stefan Banica apare alaturi de fratele lui, care a murit intr-un accident

Adevărul Adevărul,
Singura fotografie in care Stefan Banica apare alaturi de fratele lui, care a murit intr-un accident

Este unul dintre cei mai mari artisti pe care i-a avut Romania, a parut intotdeauna ca duce o viata frumoasa, lipsita de griji si ca este mereu fericit, insa Stefan Banica ascunde o drama foarte mare. continuă pe Adevărul

Totul e ADEVARAT! Ce s-a intamplat acasa la Stefan Banica Jr.: AM PIERDUT...

Stefan Banica Jr. nu concepe sa fie departe de familia sa de sarbatori. Artistul a marturisit ca oriunde s-ar afla face tot posibilul pentru a ajunge sa fie alaturi de familia sa.

ANUNTUL TRIST tocmai a fost facut: Din pacate, este vorba de indragitul cantaret STEFAN BANICA JR....

Stefan Banica Jr. pare sa aiba ceva probleme financiare. Firma prin care acesta isi desfasoara activitatile din domeniul artistic are datorii mari la stat. in 2017, cantaretul avea.

Ce a facut fetita Andreei Marin cand l-a vazut pe baietelul lui Stefan Banica Jr. A povestit emotionata

Sotia lui Stefan Banica Jr a nascut, saptamana trecuta, un baietel care a primit numele Alexandru. Violeta, fata pe care artistul o are cu Andreea Marin, a mers sa isi vada fratiorul vitreg, iar fosta Zana a surprizelor a povestit care a fost prima reactie. Andreea Marin a marturisit emotionata ca Violeta astepta cu drag [] .

Ce s-a intamplat intre ANDREEA MARIN si LAVINIA PARVA: E adevarat, STEFAN BANICA JR. a fost doar SPECTATOR!

Andreea Marin a ramas complet indiferenta la aflarea vestii ca Stefan Banica Jr. este, din nou, tata. DOLIU LA ANTENA 1! VESTEA MORTII I-A iNTRISTAT PE TOTI! AU OPRIT FILMARILE! Un mesaj postat.

Si-a dus prietenii la SUBSOL, a TAIAT SEMNALUL la telefon si apoi... Da, acesta e iNTREGUL ADEVAR: Gestul SOCANT facut de STEFAN BANICA JR.!

Stefan Banica Jr. a vrut discretie maxima la aniversarea zilei sale de nastere. Prin urmare, el si-a invitat familia si cativa prieteni foarte apropiati la petrecere intr-un club aflat la subsolul unei.

Stefan Banica Jr face anuntul SOC: Care a fost reactia Mihaelei Radulescu!

Dupa ce Stefan Banica a facut, in decembrie anul trecut, anuntul ca va deveni tata din nou, toata lumea s-a intrebat cum vor reactiona fostele sale sotii, Mihaela Radulescu si Andreea Marin.

Cum a fost realizata singura fotografie cu Radu Mazare din avionul cu care a venit in tara

Aducerea lui Radu Mazare in tara este, poate, cea mai rapida extradare coordonata de autoritatile de la Bucuresti. Din cauza masurilor sporite de securitate, fostul edil nu a putut fi filmat sau fotografiat. Si totusi, o jurnalista a reusit sa faca prima si singura poza cu Radu Mazare in avionul care il aducea in Romania.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3442 seconds )