Libnet.ro
UNICEF

05:15

Una dintre cele mai IUBITE actrite din Romania este DOBORATA de problemele de sanatate: O, Doamne, da-mi putere! (FOTO)

B1 B1,
Una dintre cele mai IUBITE actrite din Romania este DOBORATA de problemele de sanatate: O, Doamne, da-mi putere! (FOTO)

Actrita Natasa Raab nu scapa deloc de probleme. Bolile nemiloase i-au lovit intreaga familie, iar aceasta traieste un adevarat cosmar. Aceasta a avut cancer uterin in tinerete, iar acum fratele ei este cel. continuă pe B1

Pentagon: China are unele dintre cele mai avansate arme din lume

China urmeaza sa aiba unele dintre cele mai avansate sisteme de armament din lume iar in unele cazuri deja si-a depasit rivalii, conform unei analize a Pentagonului, care mai indica faptul ca reunificarea Taiwanului la China continentala figureaza in fruntea prioritatilor armatei chineze.

PENTAGONUL: China are cele mai avansate arme din lume

China urmeaza sa aiba unele dintre cele mai avansate sisteme de armament din lume.

Codrin Stefanescu: PSD este, la ora actuala, cel mai vanat partid din Romania

PSD este, la ora actuala, partidul cel mai vanat din Romania, dupa ce 1. 187 de primari, viceprimari si consilieri judeteni si municipali se afla intr-o forma de ancheta, a declarat joi, la Resita,.

Ce TRAGEDIE! A MURIT una dintre cele mai IUBITE ACTRITE! Marile valori se duc rand pe rand (FOTO)

Actrita Carol Channing s-a stins din viata la varsta de 97 de ani, din cauze naturale. Aceasta era cunoscuta pentru rolurile sale din musicalurile Gentlemen Prefer Blondes si Hello, Dolly!. Carol.

Efectele Ordonantei Guvernului Dancila privind supra-taxarea mediului de afaceri: Importuri masive si cele mai mari preturi din regiune la energie

Guvernul Dancila a fost avertizat ca ordonanta de urgenta privind supra-taxarea mediului de afaceri va avea printre efecte cresterea preturilor la energie electrica. Guvernul nu a tinut cont de aceste avertizari si chiar in pragul sarbatorilor de iarna a aprobat Ordonanta. Acum, pretul energiei pe bursa este cel mai mare din regiune, iar Romania a ajuns importator net de electricitate, dupa ce inainte era exportator. De ce importam? Motivul l-a spus chiar un oficial al Guvernului: Pentru ca pretul energiei este mai mic in alte tari. De ce este mai mic? Pentru ca Executivul a decis sa taxeze peste masura, pe neasteptate, mediul de afaceri. Vezi si cum s-ar putea produce scumpiri in lant in intreaga economie.

REVINE cea mai iubita MASINA din Romania: Anuntul OFICIAL in legatura cu Dacia 1300 tocmai a fost facut!

Dacia 1300 este recunoscuta ca fiind o masina faimoasa, multi dintre romani avand in trecut un astfel de model de masina, dar un alt lucru cunoscut este ca nu sunt masini prea valoroase. Si totusi,.

Cele mai rasfatate pisici din lume! Au un apartament doar pentru ele

David Callisch, propietarul apartamentului din San Jose, California, este de parere ca cele doua pisici, Louise si Rina, sunt chiriasii ideali. Nu consuma alcool. Nu fumeaza. Nu dau volumul tare la muzica,?.

Stiai? Acesta este cel mai drept drum din Romania

Romania nu a fost niciodata o tara cu drumuri functionale. Desi sunt cateva sosele spectaculoase, asa cum este Transalpina sau Transfagarasan, cand vine vorba despre autostrazi si drumuri drepte, tara.

Dacia face schimbari masive: ce se intampla cu fabrica din Romania

Dacia e una dintre cele mai mari companii din Romania si, la randul ei, face parte dintr-un grup auto imens. Acum, dupa ce Renault a mutat o parte din productie in Maroc, sunt pregatite schimbari majore si in Romania, la Mioveni. Dacia va investi 100 de milioane de euro pana in 2021. Odata cu acesti [] .

SOC in televiziune! DESPARTIRE dureroasa de TEO TRANDAFIR! E de necrezut

Teo Trandafir este una dintre cele mai indragite prezentatoare din Romania. Din pacate, Teo a suferit mult din cauza fostelor iubiri. Chiar ea a declaratcat de mult a suferit dupa ce s-a despartit de marea.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.216 seconds )