Libnet.ro
UNICEF

06:45

Ce anunt TRAGIC! Da, este vorba despre Florin Piersic! Fanii au ramas FARA CUVINTE! (FOTO)

B1 B1,
Ce anunt TRAGIC! Da, este vorba despre Florin Piersic! Fanii au ramas FARA CUVINTE! (FOTO)

Actorul Florin Piersic Jr. a starnit un val de critici, dupa ce a facut un comentariu rautacios la adresa lui Fuego! REPEDE CLICK AICI: ELE SUNT BUNACIUNILE DIN FOLCLORUL ROMANESC! CUM ARATA COMPLET. continuă pe B1

Doamne, ce DRAMA! Este vorba despre Fuego! ANUNTUL tocmai a fost facut!

Indragitul artist Paul Surugiu, cunoscut sub numele de Fuego, a scris un nou mesaj emotionant pe pagina sa Facebook. Mesajul scris estedespre cariera sa muzicala si despre viitoarele sale.

Coplata in sanatate: Ministerul Sanatatii a modificat proiectul de OUG, care prevede abia acum explicit ca este vorba despre coplata la privat

Ministerul Sanatatii a modificat, luni, proiectul Ordonantei de Urgenta ce prevede introducerea coplatii, iar proiectul prevede acum, explicit, ca masura ii vizeaza doar pe furnizorii privati de servicii medicale care incheie contracte cu casele de asigurari. Forma initiala a proiectului era neclara si lasa loc de interpretari. Asociatiile de pacienti, care se temeau ca proiectul ar viza introducerea coplatii si in spitalele publice, cerusera vineri o dezbatere publica pe aceasta tema, in ciuda asigurarilor date de ministrul Sanatatii ca masura viza doar introducerea coplatii la privat.

SOC pe scena TEATRULUI romanesc! Florin Piersic A CEDAT! S-a intamplat intr-un PARC!

Florin Piersic este, cu siguranta, unul dintre cei mai indragiti actori din Romania! El a facut catevadezvaluiri neasteptate despre singura femeie care l-a marcat profund.

Romania, in LACRIMI! Carmen Harra a avut DREPTATE! Anuntul despre Florin Piersic tocmai a fost FACUT!

Florin Piersic s-a confruntat cu probleme de sanatate zilele acestea. Din fericire, marele actor se simte mai bine.

Este ANUNTUL SOC al zilei! Da, este vorba despre cantareata Adda!

Cantareata Adda a facut un anunt surprinzator pe Instagram! REPEDE CLICK AICI: AI ACASA UN ASTFEL DE TABLOU? ATENTIE! E BLESTEMAT! GALERIE FOTO HORROR) Acestea le-a marturisit fanilor virtuali ca este.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2287 seconds )