Libnet.ro
UNICEF

15:15

DRAMA in showbiz! Este vorba despre celebrul FUEGO! Stresul si-a spus cuvantul! Anunt dureros pentru IRINA LOGHIN! Din pacate...

B1 B1,
DRAMA in showbiz! Este vorba despre celebrul FUEGO! Stresul si-a spus cuvantul! Anunt dureros pentru IRINA LOGHIN! Din pacate...

Indragitul cantaret Fuego, cunoscut publicului larg sub numele de scena Paul Surugiu a uimit din nou fanii virtuali printr-un pe Facebook. Avand in vedere ca este unul dintre cei mai activi artisti din. continuă pe B1

DRAMA in muzica romaneasca! Din pacate este vorba despre celebrul FUEGO! Irina Loghin este in stare de soc

Celebrul cantaret Paul Surugiu, cunoscut publicului larg drept Fuego, a postat pe Facebook un nou mesaj cutremurator despre prietenie si despre experienta pe care a acumulat-o de-a lungul carierei.

Andreea Marin rupe tacerea si confirma TOTUL: Din pacate este vorba despre...

Andreea Marin a declarat ca poate sta ore in sir la o masa, fara sa se plictiseasca, insa este vorba doar despre un singur oras, respectiv Parisul. Andreea nici nu mai stie de cate ori a ajuns in.

SOC in muzica populara! FUEGO, in lacrimi! Este vorba despre marea cantareata IRINA LOGHIN! Anunt cutremurator pentru fani

Indragitul cantaret Fuego a recunoscut respectul pe care il poarta pentru marea cantareata Irina Loghin! Recent, acesta a transmis un mesaj emotionant pe retelele de socializare despre prietenia.

DRAMA in MUZICA POPULARA! Este vorba despre BENONE SINULESCU! Fanii sunt in lacrimi! Anuntul trist a fost facut...

Indragitul cantaret de muzica populara Benone Sinulescu este unul dintre cei mai longevivi artisti din Romania, reusind la varsta de 81 de ani sa ridice salile in picioare. Una dintre cele mai.

Ginecologul ma implorase... Andreea Esca rupe tacerea: Din pacate, vestile teribile se confirma... Este vorba despre...

Andreea Esca a povestit pentru alistmagazin. ro despre cea mai fericita zi din viata ei, cea in care i-a dat nastere fiicei sale, Alexia Eram. M-am dus la spital dimineata, convinsa ca, din cauza.

S-a aflat deja cine castiga EXATLON Romania sezonul 2! Surpriza uriasa: Este vorba despre...

Exatlon Romania sezonul 2 are deja un castigator. Dintre toti concurentii, jucatorul cu cele mai multe victorii este dat de presa tabloida si castigatorul acestei editii. Aceasta este Cristina.

Vestile teribile se tin lant in showbiz! Din pacate este vorba despre Smiley: Anuntul trist tocmai a fost facut...

Smiley a publicat recent o fotografie pe retelele de socializare, insotita de un versurile unei melodii de-ale lui. Artistul a scris un mesaj care a lasat loc de interpretari, iar fanii au reactionat.

Ce veste teribila... Din pacate, a fost facut anuntul trist: Este vorba de celebrul chef bucatar Catalin Scarlatescu...

Lovitura grea pentru chef catalin Scarlatescu, dupa ce concurenta lui favorita a ajuns la spital din cauza epuizarii. Angie Moisescu, preferata lui Scarlatescu, a postat o fotografie in care se vede c.

Soc in lumea televiziunii! A fost gasit pe fundul piscinei: Din pacate este vorba de indragitul prezentator Cabral de la Pro TV...(FOTO)

Celebrul prezentator TV Cabral Ibaka a socat internautii dupa ce postat o poza de pe fundul piscinei. Fotografia vine cu un mesaj la adresa celor care au mers la mare vara aceasta, spre deosebire de faimosul.

Vesti teribile in televiziune... E vorba despre moarte: Din pacate indragita vedeta Teo Trandafir...

Prezentatoarea de televiziune Teo Trandafir isi surprinde mereu fanii cu ceea ce posteaza pe retelel de socializare, fiindca intotdeauna sunt lucruri profunde, despre viata, care te fac sa analizezi si sa.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2313 seconds )