Libnet.ro
UNICEF

10:45

Ce DRAMA... Toti fanii au izbucnit in lacrimi: Da, din pacate este vorba de indragitul artist Fuego...

B1 B1,
Ce DRAMA... Toti fanii au izbucnit in lacrimi: Da, din pacate este vorba de indragitul artist Fuego...

Paul Surugiu, cunoscut drept Fuego, a povestit ca nu e fericit de tot ce a mostenit de la familia sa, specificand ca sufera de aceleasi probleme de sanatate ca regretatul sau tata. Din pacate il. continuă pe B1

Dupa moartea Ionelei Prodan, o noua drama zguduie mult incercata familie: Din pacate este vorba de iubitul vedetei de muzica populara...

Interpreta de muzica populara Ionela Prodan, care s-a stins din viata in aprilie, a fost foarte discreta cu viata ei personala. Ea a fost casatorita cu politistul Traian Tanase, dar a ramas vaduva in.

CUTREMUR in Televiziune! Din pacate este vorba despre TEO TRANDAFIR! Anunt socant despre MOARTE! Fanii sunt in stare de soc

Indragita prezentatoare TV Teo Trandafir si-a surprins fanii cu o noua vorba de duh postata pe pagina personala de Facebook. Vedeta a impartasit fanilor o povata despre moarte care, pe cat de trista,.

Ce tragedie... Medicii au facut anuntul trist: Din pacate este vorba de celebrul Giani din Las Fierbinti...

Actorul Constantin Dita, care il interpreteaza pe Giani in serialul Las Fierbinti, a marturisit ca a trecut prin clipe grele in 2017. Acesta a a vazut moartea cu ochii, din cauza unor accidente, apoi s-a.

SOC in sportul romanesc! Anuntul trist a fost facut: Din pacate este vorba de marele fotbalist Gheorghe Hagi...

Gheorghe Hagi a declarat, recent, ca sustinerea sportului este la un nivel foarte jos. Suntem buni, dar suntem departe de ce am fost, de anii 80 si 90. Foarte, foarte, foarte departe. Atunci s-a format.

Din pacate, este ADEVARAT! Vestea a venit chiar de la AZIL. ZINA DUMITRESCU...

Creatoarea de moda Zina Dumitrescu, in varsta de 82 de ani, va merge in septembrie la mare, alaturi de Ion Cassian, patronul azilului unde se afla de mai multa vreme, noteaza click. ro. Ion Cassian a marturis.

Andreea Esca, pusa in fata adevarului crunt: Din pacate este vorba de detalii rusinoase din intimitate care au iesit acum la iveala...

Fiica Andreei Esca, Alexia Eram, are un vlog de succes, iar in cel mai nou episod a invitat-o pe mama sa la un test de sinceritate. Astfel, cele doua au facut Am /n-am challenge, acestea fiind singurele.

SOC in lumea manelelor! Regele FLORIN SALAM, urmarit de INTERLOPI! Din pacate, a fost ultimul concert! Fanii sunt in lacrimi

Dupa ultimul concert sustinut in Bucuresti, manelistul Florin Salam a facut valuridupa ce a dezvaluit locul unde se simte cel mai bine atunci cand isi incanta fanii. Desi a sustinut spectacole.

DRAMA in lumea MANELELOR! Doliu pentru regele FLORIN SALAM! Din pacate s-a intamplat! TRAGEDIA care a socat Romania

Unul dintre cei mai mari lautari a plecat la ceruri saptamana trecuta. Este vorba despre Costel Geambasu, cunoscut muzicant al anilor 80 si 90, care s-a stins din viata la varsta de 67 de.

Ultimul concert: Fanii sunt cutremurati de durere... Da, din pacate vestea trista a picat ca un trasnet: E vorba de celebrul manelist Florin Salam

Dupa ultimul concert sustinut in Bucuresti, manelistul Florin Salam a facut valuri dupa ce a dezvaluit locul unde se simte cel mai bine atunci cand isi incanta fanii. Desi a sustinut spectacole peste.

BLESTEM pentru BIANCA DRAGUSANU! A intrat in coma la spital! Din pacate nu s-a mai miscat! Fanii sunt in stare de SOC

Detalii incendiare din trecutul amoros al Biancai Dragusanu au iesit abia acum la suprafata! Prezentatoarea TV a avut partede o experienta traumatizanta inainte de a deveni vedeta cunoscuta de intreaga.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2146 seconds )