Libnet.ro
UNICEF

11:45

Da, este adevarat! Anuntul trist a fost facut: Din pacate este vorba de indragitul artist Fuego...

B1 B1,
Da, este adevarat! Anuntul trist a fost facut: Din pacate este vorba de indragitul artist Fuego...

Cantaretul Paul Surugiu, cunoscut ca Fuego, a dezvaluit ca se confrunta cu probleme de inima, la fel ca si regretatul sau tata. Din pacate il mostenesc pe tata, din acest punct de vedere: tensiune,. continuă pe B1

Vestea trista a fost facuta: Din pacate este vorba de celebrul Marilyn Manson. Totul s-a intamplat pe scena. Mii de fani sunt in lacrimi... (VIDEO)

Celebrul cantaret Marilyn Manson si-a incheiat brusc un concert pe care il sustinea la Cynthia Woods Mitchell Pavilion din Texas, sambata seara, dupa ce i s-a facut rau pe scena. Potrivit presei.

E CA SI MORT! Informatia tocmai a fost CONFIRMATA: Din pacate, este vorba de fostul primar Viorel Lis...

Presa mondena a scris zilele acestea ca Oana Lisflirteaza cu barbati insurati, chiar cand sotul ei sufera si e grav bolnav. Aventura Oanei Lis a avut loc in timpul vacantei recente de la.

Din pacate, medicii au facut ANUNTUL TRIST: Este vorba de fostul primar Viorel Lis... Sotia sa, Oana Lis, e DEVASTATA...

Momente grele pentru ViorelLis. Fostul edil al Capitalei a fost internat mai mult timp la o clinica bucuresteana, dar, din pacate, de cand s-a intors de la spital, el se confrunta cu noi.

Anuntul TRIST a fost facut de IONUT DOLANESCU: Da, din pacate este vorba chiar de indragita artista de muzica populara MARIA CIOBANU...

Momente dificile pentru indragita interpreta de muzica populara Maria Ciobanu. Starea de sanatate a sotului artistei, s-a inrautatit serios, acesta avand nevoie de ingrijire permanenta. Maria.

ANUNTUL TRIST a fost facut chiar de OANA LIS: Din pacate este vorba de fostul primar VIOREL LIS...

Oana Lis a vorbit despre problemele grave de sanatate ale sotului ei, Viorel Lis, dupa ce acesta a suferit un atac cerebral. Oana a spus ca starea de sanatate a lui Viorel Lis se deterioreaza de la o zi la alt.

Medicii au facut ANUNTUL TRIST, dupa ce acesta a scuipat sange: Din pacate este vorba de indragitul NEA MARIN, de la emisiunea ce ii poarta numele de la Antena 1

Nea Marin a marturisit in timpul unei emisiuni ca in trecut a avut probleme de sanatate si ca a fost panicat in momentul in care a scuipat sange. Am scuipat.

Se CONFIRMA: Medicii au facut anuntul TRIST... Din pacate, este vorba de indragitul chef Catalin Scarlatescu...

Concurenta favorita a lui Catalin Scarlatescu a ajuns pe mana medicilor din cauza epuizarii. A muncit mai multe ore, nu s-a odihnit, iar lucrul acesta a lasat urme vizibile. Angie Moisescu a postat o.

Din pacate, Oana Lis a facut ANUNTUL DUREROS: I-am aprins o LUMANARE...

Dupa ce s-a spus ca este pe moarte, Viorel Lis a avut prima aparitie publica in urma cu ceva timp, sotia lui, Oana Lis, a dezvaluit ca fostul edil nu prea mai poate sa vorbeasca si ca el comunica mai mult.

CUTREMUR in showbiz! Uluitor ce s-a intamplat cu SMILEY la volan! Fanii sunt socati! Din pacate e adevarat...(FOTO)

Indragitul cantaret Smiley nu pierde ocazia de a se distra nici mcacar atunci cand conduce. Artistul a postat o imagine pe pagina personala de Facebook care il infatileaza la volan. Muzica este.

TRAGEDIA zilei! VIOREL LIS, operat de urgenta! A doua criza a fost FATALA! Oana a aprins LUMANAREA! Din pacate...

Viorel Lis a facut de curand declaratii despre problemele de sanatate care au inspaimantat-o pe sotia sa, Oana Lis. El a dezvaluit ca a fost nevoit sa se opereze de urgenta pentru a nu muri de cancer.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2095 seconds )