Libnet.ro
UNICEF

21:45

FUEGO, grav BOLNAV! Si tatal meu a MURIT din cauza aceleiasi afectiuni

B1 B1,
FUEGO, grav BOLNAV! Si tatal meu a MURIT din cauza aceleiasi afectiuni

Fuego, pe numele sau adevaratPaul Surugiu, a vorbit despre problemele sale de sanatate. indragitul cantaret mosteneste de la tatal sau probleme cardiace grave, care au dus si la decesul tatalui. continuă pe B1

Peste 270 de membri ai sectiilor de votare din Indonezia au murit din cauza epuizarii

Peste 270 de membri ai sectiilor de votare din Indonezia au murit, iar alti aproape 2. 000 s-au imbolnavit din cauza epuizarii cauzate de numararea buletinelor de vot in cadrul alegerilor de pe 17 aprilie, informeaza Reuters. Autoritatile din aceasta tara au decis ca pe data de 17 aprilie sa aiba loc, simultan, alegerile prezidentiale, cele parlamentare si cele regionale, cu scopul de a reduce costurile, potrivit Mediafax.

Peste 270 de membri ai sectiilor de votare au murit din cauza oboselii in timpul alegerilor din Indonezia

Peste 270 de membri ai sectiilor de votare au murit in Indonezia din cauza oboselii si a bolilor survenite orelor lungi in care au fost nevoiti sa numere milioane de voturi, informeaza The Guardian.

VIDEO Mai multe masini au tras pe dreapta pe DN 1, in Comarnic, din cauza grindinei

Mai multe masini s-au oprit, duminica, pe DN 1, in zona localitatii Comarnic, din cauza grindinei, relateaza Mediafax. Meteorologii au emis avertizari ca in cea mai mare parte a tarii vor fi perioade de instabilitate in prima zi de Paste.

Aeronava care aducea Lumina Sfanta la Mitropolia Sibiului nu a putut ateriza din cauza ploii

Aeronava care aducea Lumina Sfanta de la Ierusalim, pentru credinciosii din Mitropolia Ardealului, nu a putut ateriza, sambata seara, la Sibiu din cauza ploii puternice. Avionul care a plecat din Bucuresti a fost redirectionat catre Cluj, transmite corespondentul Mediafax.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2184 seconds )