Libnet.ro
UNICEF

10:45

LACRIMI in MUZICA POPULARA! Marele ARTIST iubit de toata Romania A MURIT dupa ce a facut SEPTICEMIE! MARTURII socante de pe PATUL MORTII

B1 B1,
LACRIMI in MUZICA POPULARA! Marele ARTIST iubit de toata Romania A MURIT dupa ce a facut SEPTICEMIE! MARTURII socante de pe PATUL MORTII

Detalii socante ies la iveala in cazul mortii regretatului artist de muzica populara, Aurelian Preda! iNCA O TRAGEDIE iN MUZICA ROMANEASCA! LACRIMI PENTRU GABRIEL COTABITA! S-A iNTAMPLAT LA PATRU. continuă pe B1

MIRACOLE inaintea mortii: Marturii CUTREMURATOARE lasate de marele artist care tocmai ne-a parasit! Soc si lacrimi in tara si diaspora (FOTO)

Membru al bisericii Ghetismani din Chicago, artistul de muzica populara Calin Hodor 49 ani) a fostinmormantat duminica, la o saptamana de cand a murit din cauza unui cancer.

iNMORMANTAREA celei mai IUBITE ARTISTE de MUZICA POPULARA din toata Romania. MILIOANE de romani, in lacrimi (IMAGINILE DURERII - GALERIE FOTO)

A fost cea mai indragita si iubita cantareata de muzica populara din Romania. Moartea ei a intristat intreaga tara! LACRIMI AMARE iN SHOWBIZ! RUGACIUNI PENTRU LIDIA BUBLE! RAZVAN SIMION E.

Doliu in muzica populara din Romania - Artistul a murit departe de casa

Artistul de muzica populara Calin Horon a murit la 49 de ani. Un indragit cantaret a murit la 49 de ani, iar rudele si apropiatii il conduc astazi pe ultimul drum. Regretatul artist s-a luptat cu.

TRAGEDIE in muzica POPULARA! A murit marea VOCE a Romaniei! Fanii sunt DEVASTATI! Ciocarlia noastra draga...

Lumea artistica din Romania trece din nou prin momente grele dupa ce un cunoscut interpret de muzica populara a plecat la ceruri.

DRAMA in MUZICA POPULARA! Este vorba despre BENONE SINULESCU! Fanii sunt in lacrimi! Anuntul trist a fost facut...

Marele cantaret Benone Sinulescu a declarat in urma cu cateva luni ca va pregati unul dintre cele mai mari proiecte ale carierei sale, relateaza Stirescu.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2105 seconds )