Libnet.ro
UNICEF

00:06

Din pacate, domnul Nicu a murit... , in doliu: Mesajul trist postat de vedeta in urma cu putin timp...

B1 B1,
Din pacate, domnul Nicu a murit... , in doliu: Mesajul trist postat de vedeta in urma cu putin timp...

Si echipa de la emisiunea Te iubesc de nu te vezi sunt in doliu. Unul dintre participantii de la show s-a stins din viata, potrivit realitatea. net. si-a stapanit cu. continuă pe B1

A MURIT! a facut ANUNTUL SOCANT

Si echipa de la emisiunea Te iubesc de nu te vezi sunt in doliu. Unul dintre participantii de la show s-a stins din viata, potrivit realitatea. net. si-a stapanit cu.

Ma deranjeaza... A facut dragoste cu ea si cu mama ei... arunca bomba: Toti fanii au ramas uluiti...

A avut o reactie nervoasa in timpul unei editii a emisiunii pe care o prezinta. Aceasta l-a dat afara din platou pe unul dintre invitati dupa ce acesta a povestit ca s-a iubit atat cu o fata,.

RENUNTA la televiziune?! ANUNTUL SOC facut de : Celelalte vedete sunt ULUITE...

Fanii emisiunii Te vreau langa mine au ramas uimiti sa o auda pe spunand ca renunta la televiziune. Din fericire, vedeta doar glumea. Gabriela si-a dat seama ca se pricepe la.

A doua NUNTA pentru !? BOMBA mondena a EXPLODAT: Da, e vorba de Madalin Ionescu...

Madalin Ionescu si Cristina Siscanu au decis sa mearga din nou in fata preotului, ca o dovada de iubire pe care si-o poarta, desi au trecut ani buni de la nunta. De la evenimentul de reinnoire a.

Dupa moartea Ionelei Prodan, o alta tragedie zguduie muzica populara: Din pacate e vorba de indragita Elena Merisoreanu...

Cantareata de muzica populara Elena Merisoreanu a dezcaluit recent ca a visat-o pe buna ei prietena Ionela Prodan, care s-a stins din viata la inceputul acestui an. Am visat-o pe Ionela Prodan.

Ce TRAGEDIE... A scuipat sange, iar medicii au facut anuntul trist: Din pacate e vorba de indragitul Nea Marin de la Antena 1...

Nea Marin a facut o dezvaluire socanta. Cand Bianca Dragusanu s-a speriat din cauza unor dureri in gat, Nea Marin nu s-a lasat impresionat de suferinta acesteia si, nervos, i-a marturisit faptul ca el a.

Din pacate, medicii au facut ANUNTUL TRIST... Da, e vorba de actorul MIHAI BENDEAC: BOALA sa e INCURABILA...

Mihai Bendeac e un actor ambitios, cu pareri ferme si de multe ori radicale. Pentru a face ceea ce ii place, a renuntat cu inima usoara la viata de familie, s-a salvat din depresii si a muncit pe branci. Desi.

RAMAS BUN, VIOREL!... Oana Lis tocmai a facut ANUNTUL TRIST: Din pacate, e vorba de fostul primar VIOREL LIS...

Oana Lis a povestit ca in trecut a fost foarte complexata din cauza kilogramelor in plus si chiar s-a gandit sa-si puna capat zilelor. in primul rand aveam momente cand nu ma mai simteam bine eu cu.

TRAGEDIE AVIATICA: Din pacate niciun supravietuitor! Detalii de ultima ora

Un elicopter cu sapte persoane la bord, s-a prabusit sambata in Nepalul. Din primele informatii trupurile a cinci persoane, printre care si un alpinist japonez au fost gasite fara voata de catre.

MACEL in lumea manelelor! Regii NICOLAE GUTA si FLORIN SALAM, snopiti in BATAIE de INTERLOPI! Din pacate vestile sunt SUMBRE

Desi sunt cei mai cunoscuti si mai indragiti manelisti din Romania, Florin Salam si Nicolae Guta nu au fost feriti de scandaluri care in anumite situatii au fost finalizate violent. Florin Salam a fost.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 00:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2092 seconds )