Libnet.ro
UNICEF

18:30

Din pacate a murit... , in doliu: Toata lumea si-a stapanit cu greu lacrimile...

B1 B1,
Din pacate a murit... , in doliu: Toata lumea si-a stapanit cu greu lacrimile...

A primit o veste trista in emisiunea sa. Unul dintre concurentii emisiunii Te iubesc de nu te vezi a incetat din viata. si-a stapanit cu greu lacrimile, in timpu. continuă pe B1

Dupa MOARTEA Ionelei Prodan, un alt DECES SOCHEAZA muzica populara: Din pacate, indragitul interpret iubit de toata Romania a facut infarct si A MURIT...

Lumea muzicii populare e din nou in doliu dupa moartea lui Daniel Siminic. Anuntul trecerii sale in nefiinta a fost facut chiar de catre Andrada Barsauan, cantareata de muzica populara care colabora cu.

DRAMA in televiziune! nu a mai suportat DUREREA! Decizie radicala dupa DECESUL din familie

Trece prin moment dificile la sapte zile de la moartea socrului. este inca marcata de tristul eveniment si plecat spre Brasov, pentru a participa la pomana de o saptamana a.

E ca si mort... De, acum e adevarat... Anuntul trist a fost facut, Oana Lis plange in hohote: Din pacate fostul primar Viorel Lis...

Oana Lis a devenit protagonista unui scandal dupa ce, potrivit unor informatii din lumea mondena, aceasta ar fi fost prinsa flirtand cu un barbati insurati. Iar totul a luat amploare, dupa ce sotia unuia.

O romanca a inventat elixirul tineretii. Milionari si actori din toata lumea vin intr-un loc special din Romania sa intinereasca

La marginea Bucurestiului, ascuns de padure, este locul unde vedete, politicieni si cei bogati din intreaga lume vin sa se trateze de batranete. Putin stiu cum a ajuns un loc de cercetare romanesc celebru.

A ajuns de URGENTA la SPITAL, iar vestile nu sunt deloc bune: Din pacate, Andreea Marin trece prin CLIPE GRELE...

Andreea Marin a avut parte de o vara agitata, dar pe langa numeroasele vacante si clipe frumoase, fosta prezentatoare TV a trecut si prin momente mai putin placute atunci cand a ajuns pe mana medicilor, din ca.

PANICA LA EXATLON, toti concurentii sunt in pericol: Se va mai difuza EMISIUNEA?! Din pacate, unii participanti...

Un cutremur cu magnitudinea de 5,1 grade pe scara Richter s-a produs duminica noapte in nordul-estul Republicii Dominicane, provocand pagube la un spital si la zece scoli din zona. Potrivit Centrului de.

Da, medicii tocmai au facut anuntul TRIST! Oana Lis PLANGE DEVASTATA: Din pacate, fostul primar Viorel Lis...

Fostul primar Viorel Lis a inceput sa-si piarda memoria si sa nu mai recunoasca persoanele din jurul lui, sustine chiar sotia lui, Oana Lis. Oana a mai precizat ca analizele pe care si le-a facut fostul ed.

Din pacate, medicii au facut anuntul TRIST: BOALA de care sufera Mihai Bendeac e INCURABILA... Ce se va intampla cu X-Factor...

Mihai Bendeac a marturist ca se confrunta cu depresia. Actorul a facut totul public, intr-un mesaj emotionant pe Facebook: NU sunt ateu! Din contra Am studiat cat am putut fizica cuantica. Depresia cu.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2162 seconds )