Libnet.ro
UNICEF

15:45

A doua NUNTA pentru !? BOMBA mondena a EXPLODAT: Da, e vorba de Madalin Ionescu...

B1 B1,
A doua NUNTA pentru !? BOMBA mondena a EXPLODAT: Da, e vorba de Madalin Ionescu...

Madalin Ionescu si Cristina Siscanu au decis sa mearga din nou in fata preotului, ca o dovada de iubire pe care si-o poarta, desi au trecut ani buni de la nunta. De la evenimentul de reinnoire a. continuă pe B1

Rasturnare de situatie: Ce se intampla cu NUNTA programata de ... Din pacate informatia a fost confirmata...

Desi au devenit sot si sotie in fata ofiterului de stare civila in urma cu trei ani, si nu si-au unit inca destinele in biserica. Cu toate acestea, prezentatoarea.

E SCANDALUL anului! RUPE TACEREA: Erau doua FETE langa si...

A povestit ca a fost pe punctul de a avea o criza de gelozie cand doua pustoaice au inceput sa vorbeasca despre sotul ei, . A reusit, totusi, sa se abtina si nu a.

A MURIT... Vestea a picat ca un TRASNET: in LACRIMI, a anuntat ca este in DOLIU

Si echipa de la Te iubesc de nu te vezi sunt in doliu. Domnul Nicu s-a stins din viata miercuri. Gabriela si-a stapanit cu greu lacrimile cand, in timpul emisiunii, a aflat tragica.

Surprize, surprize! Bomba mondena a explodat: Zana Andreea Marin si Cove, din nou impreuna dupa 19 ani!

Prezentatorul emisiunii Vorbeste lumea, de la Pro TV, Gabriel Covesanu, a implinit marti 44 de ani. Actorul s-a serbat dimineata, pe platourile emisiunii, alaturi de Adela Popescu si de invitati, anunta.

Codrin Stefanescu, mesaj dur pentru Gabriela Firea: Vom regla lucrurile cum nu se asteapta nimeni

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Stefanescu, a declarat ca in doua-trei saptamani va avea loc un Comitet Executiv al partidului, in care vor fi reglate lucrurile cum nu se asteapta nimeni.

Consilierii PSD din Primaria Capitalei isi anunta sustinerea pentru Gabriela Firea: Noi nu suntem masa politica de manevra

Consilierii PSD din Primaria Capitalei si-au anuntat sustinerea pentru Primarul general Gabriela Firea in contextul tensiunilor care exista intre aceasta si liderul PSD Liviu Dragnea. Toti cei 24 de consilieri.

Primarul Mihai Chirica, dat afara din PSD, mesaj pentru Gabriela Firea: Orice cedare din partea ei este egala cu moartea politica

Primarul Iasiului, Mihai Chirica, intervine in conflictul dintre primarul Capitalei Gabriela Firea si liderul PSD Liviu Dragnea. Edilul din Iasi, dat afara din PSD, sustine ca nu mai exista cale de.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2166 seconds )