Libnet.ro
UNICEF

12:30

Informatii de ULTIMA ORA despre nunta : Din pacate, CELE MAI NEGRE TEMERI se adeveresc...

B1 B1,
Informatii de ULTIMA ORA despre nunta : Din pacate, CELE MAI NEGRE TEMERI se adeveresc...

A vorbit de multe ori despre ziua in care ii va jura iubire si credinta si in fata Lui Dumnezeu, insa prezentatoarea nu a dezvaluit ziua cand se va intampla fericitul eveniment. Pe de. continuă pe B1

Mihai Fifor, anunt de ultima ora despre reintroducerea stagiului militar obligariu

Ministrul Apararii Nationale, Mihai Fifor, a declarat duminica, pentru AGERPRES, ca la acest moment nu se discuta despre posibilitatea reintroducerii in Romania a stagiului militar obligatoriu. Asa dupa.

Augustin Lazar, mesaj de ultima ora despre presiunile in justitie

Magistratii sunt obligati sa apere independenta justitiei ca pe o garantie pentru societate, fara de care aceasta nu ar putea exista ca o societate democratica, organizata pe principiile suprematiei.

Totul a iesit la iveala... Adevarul despre a doua nunta a : Da, e vorba de Madalin Ionescu...

, o prietena apropiata cuplului Madalin Ionescu si Cristina Siscanu, a fost absenta de la evenimentul de reinnoire a juramintelor, la sapte ani de la nunta a celor doi. Cunoscutul cuplu a.

Anunt de ultima ora al Jandarmeriei, despre Summitul Initiativei celor Trei Mari

Jandarmeria Romana a declarat ca, la Summitul Initiativei celor Trei Mari, va asigura ordinea publica pe toate traseele oficialilor, iar luptatori din cadrul Brigazii Speciale vor reprezenta rezerve de.

PANICA LA METROU: DISPOZITIVUL A EXPLODAT din senin! DETALII de ultima ora

Panica generala s-a declansat luni la metroul din Madrid, dupa ce laptopul unei pasagere a luat foc si a explodat in geanta, in apropierea statiei Principe de Vergara. in urma incidentului, circulatia.

VREMEA. Anunt de ultima ora de la meteorologi. Cum va fi vremea in perioada urmatoare

A doua parte a lunii septembrie vine cu vreme buna. Duminica in partea de sud a tarii si in zona de munte, din loc in loc sunt ploi de scurta durata. Si in Capitala, sunt asteptate ploi in anumite.

Anunt de ultima ora al ministrului Justitiei: Sunt vizati procurorul general si sefii DNA si DIICOT

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat sambata ca in perioada urmatoare are programate mai multe intalniri cu judecatorii si procurorii din Romania. Prima intalnire va avea loc la Targu Jiu, iar.

Anunt de ultima ora din partea Guvernului: Toti soferii sunt vizati

Ministrul Mediului, Gratiela Gavrilescu, a anuntat sambata ca, incepand din 17 septembrie va fi reluat programul Rabla. Astfel, vor fi disponibile 30. 000 de noi prime de casare, dupa ce Guvernul a.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2243 seconds )