Libnet.ro
UNICEF

01:05

A MURIT: in doliu! Din pacate nimeni nu si-a mai putut stapani LACRIMILE...

B1 B1,
A MURIT: in doliu! Din pacate nimeni nu si-a mai putut stapani LACRIMILE...

Doliu in emisiunea moderata de ! Unul dintre concurentii emisiunii Te iubesc de nu te vezia murit. a fost vizibil marcata de moartea domnului Nicu, vedeta fiind. continuă pe B1

Fanii sunt socati! , PROBLEME inainte sa intre in direct: Am cerut apa

Cunoscuta prezentatoare a intampinat probleme inainte de a intra in direct. Ea a povestit ca i-a fost sete, iar in momentul in care a baut apa, a varsat putin pe ea. Am cerut si eu, ca.

TRAGEDIE in lumea sportului: A intrat in coma! Din pacate sportivul nu a rezistat

Sam Ballard, un fost jucator de rugby a murit la doar 28 de ani, din cauza unor probleme grave de sanatate care l-au marcat in urma cu opt ani, cand sportivul a facut un gest extrem. Sam Ballard a mancat un.

Da, e adevarat... Medicii au facut anuntul trist, CRISTI BORCEA e in stare de soc: Din pacate fosta sa sotie MIHAELA BORCEA...

Detalii nestiute din trecutul Mihaelei Borcea, fosta sotie a lui Cristi Borcea, au iesit la suprafata! Ea marturisit ca in trecut a avut de infruntat probleme grave de sanatate. Pe langa.

S-a intamplat... Gata, a fost finalul: Oana Lis, in hohote de plans: Din pacate fostul primar Viorel Lis...

Oana si Viorel Lis trec prin clipe grele, din cauza problemelor de sanatate care il chinuie pe fostul primar al Capitalei. Dupa ce a suferit un atac cerebral si a stat in spital o perioada lunga de timp,.

Vesti teribile din showbiz... Da, e adevarat, vestile triste se confirma: Din pacate e vorba de celebrul cantaret Smiley...(FOTO)

Smiley si-a ingijorat fanii, dupa ce a postat o fotografie pe retelele de socializare. Mesaj care insottea fotografia era repezentat de cateva versuri din cea mai noua melodie a lui, si anume Aprinde.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2276 seconds )