Libnet.ro
UNICEF

01:05

A MURIT! a facut ANUNTUL SOCANT

B1 B1,
A MURIT! a facut ANUNTUL SOCANT

Si echipa de la emisiunea Te iubesc de nu te vezi sunt in doliu. Unul dintre participantii de la show s-a stins din viata, potrivit realitatea. net. si-a stapanit cu. continuă pe B1

Din pacate, domnul Nicu a murit... , in doliu: Mesajul trist postat de vedeta in urma cu putin timp...

Si echipa de la emisiunea Te iubesc de nu te vezi sunt in doliu. Unul dintre participantii de la show s-a stins din viata, potrivit realitatea. net. si-a stapanit cu.

RENUNTA la televiziune?! ANUNTUL SOC facut de : Celelalte vedete sunt ULUITE...

Fanii emisiunii Te vreau langa mine au ramas uimiti sa o auda pe spunand ca renunta la televiziune. Din fericire, vedeta doar glumea. Gabriela si-a dat seama ca se pricepe la.

Ma deranjeaza... A facut dragoste cu ea si cu mama ei... arunca bomba: Toti fanii au ramas uluiti...

A avut o reactie nervoasa in timpul unei editii a emisiunii pe care o prezinta. Aceasta l-a dat afara din platou pe unul dintre invitati dupa ce acesta a povestit ca s-a iubit atat cu o fata,.

Ministerul Muncii a facut ANUNTUL: Bani de la stat pentru fermele afectate de pesta porcina! Cine va primi un ajutor lunar de 500 de lei

Statul se pregateste sa acorde ajutoare de urgenta celor care au de suferit de pe urma prapadului facut de pesta porcina africana. Astfel, Ministerul Muncii a elaborat un proiect de ordonanta de urgenta.

Ce TRAGEDIE... A scuipat sange, iar medicii au facut anuntul trist: Din pacate e vorba de indragitul Nea Marin de la Antena 1...

Nea Marin a facut o dezvaluire socanta. Cand Bianca Dragusanu s-a speriat din cauza unor dureri in gat, Nea Marin nu s-a lasat impresionat de suferinta acesteia si, nervos, i-a marturisit faptul ca el a.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2307 seconds )