Libnet.ro
UNICEF

12:15

A MURIT: , in mare doliu! Din pacate, nimeni nu si-a mai putut STAPANI lacrimile...

B1 B1,
A MURIT: , in mare doliu! Din pacate, nimeni nu si-a mai putut STAPANI lacrimile...

Este in lacrimi, dupa ce a aflat veste trista a mortii unui concurent de la emisiunea pe care o prezinta, Te iubesc de nu te vezi. Aceasta a aflat de vestea mortii domnului Nicu de la. continuă pe B1

A MURIT: , in mare doliu... Din pacate, nimeni nu si-a mai putut STAPANI lacrimile...

Este in lacrimi, dupa ce a aflat veste trista a mortii unui concurent de la emisiunea pe care o prezinta, Te iubesc de nu te vezi. Aceasta a aflat de vestea mortii domnului Nicu de la.

A murit: , in mare doliu... Toata lumea a izbucnit in lacrimi la aflarea vestii...

Si intreaga echipa de la emisiunea Te iubesc de nu te vezi au fost loviti de tragedie. Un concurent, domnul Nicu, s-a stins din viata pe 5 septembrie. La aflarea teribilei.

Ce va avea : baiat sau fata?

Este insarcinata pentru a doua oara si a divulgat deja sexul copilului. Ce va avea? Baiat sau fata? Iata ce declara sotul vedetei.

a aflat sexul copilului! E in al noualea cer!

Este mare bucurie in viata ! Prezentatoarea asteapta al doilea copil al ei, impreuna cu . Dupa ce a adus pe lume o superba fetita, vedeta, care a anuntat acum putin timp ca este.

Da, din pacate e adevarat... Anuntul trist a fost facut: Este vorba de indragita interpreta Mirabela Dauer...

Mirabela Dauer trece printr-o perioada grea, fiindca simte ca nu mai poate avea incredere in nimeni. Artista s-a confruntat cu numeroase dezamagiri in viata personala, din cauza persoanelor care au.

Vestea SOC a cazut ca un TRASNET! Din pacate, este vorba de indragita interpreta MIRABELA DAUER...

Mirabela Dauer trece printr-o perioada grea, fiindca simte ca nu mai poate avea incredere in nimeni. Artista s-a confruntat cu numeroase dezamagiri in viata personala, din cauza persoanelor care au.

SOC in lumea mondena: Fuego a ajuns la BISERICA! Regrete enorme pentru FANI! Din pacate...(FOTO)

Celebrul cantaret Fuego si-a surprins din nou fanii virtuali cu un mesaj postat pe Facebook. Artistul a postat si o fotografie in care apare in curtea unei biserici. Prin diverse ferestre ale sufletului.

SOC in televiziune! Ce se intampla in noul sezon GAME OF THRONES! Din pacate JON SNOW... (FOTO)

Surpriza uriasa pentru fanii serialului Game of Thrones. Prima imagine din ultimul sezon al ce ii infatiseaza pe protagonisti, Daenerys Targaryen si Jon Snow a fost publicata. Actorii au povestit.

Bomba in lumea mondena! Da, e adevarat: Din pacate, e vorba chiar de indragitul cantaret Smiley...

Smiley a publicat recent o fotografie pe o retea de socializare care a starnit numeroase reactii din partea fanilor lui. Poza era insotita de un mesaj, cateva versuri din noua lui melodie.

RETRAGEREA MOMENTULUI in tenis! Va fi noul LIDER MONDIAL! Din pacate, o veste TRISTA

Rafael Nadal si-a anuntat retragerea de la Masters-ul de la Paris cu putin timp inainte de startul partidei cu Fernando Verdasco, din turul doi. in urma deciziei de saptamana viitoare, Novak Djokovic va fi nou.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2218 seconds )