Libnet.ro
UNICEF

18:45

A murit: , in mare doliu... Toata lumea a izbucnit in lacrimi la aflarea vestii...

B1 B1,
A murit: , in mare doliu... Toata lumea a izbucnit in lacrimi la aflarea vestii...

Si intreaga echipa de la emisiunea Te iubesc de nu te vezi au fost loviti de tragedie. Un concurent, domnul Nicu, s-a stins din viata pe 5 septembrie. La aflarea teribilei. continuă pe B1

este din nou insarcinata. La 44 ani!

A anuntat ca este din nou insarcinata. Prezentatoarea de la Antena Stars va deveni din nou mama anul viitor, la varsta de 44 ani. Iata ce a declarat! .

Mesajul lui , la o zi dupa ce a anuntat ca este insarcinata!

Mesajul lui , la o zi dupa ce a anuntat ca este insarcinata pentru a doua oara! Sunt ravasit! Citeste mai mult.

a aflat sexul copilului! E in al noualea cer!

Este mare bucurie in viata ! Prezentatoarea asteapta al doilea copil al ei, impreuna cu . Dupa ce a adus pe lume o superba fetita, vedeta, care a anuntat acum putin timp ca este.

Toata lumea stie ca femeile nu au voie sa calce pe Athos si la Manastirea Frasinei din Valcea. Dar acestea nu sunt singurele locuri unde ele au interzis!

Femeile nu au voie sa puna piciorul in unele locuri inunate din lumea mare. Sunt cinci destinatii interzise femeilor iar daca vreuna indrazneste sa puna piciorul pateste ceva rau sau moare. Muntele Athos, numite si.

Declaratii HALUCINANTE facute de actorul care il interpreteaza pe Celentano: Toata lumea vrea sa bea cu mine! imi pare rau ca nu fac filme porno!

Adrian Vancica, actorul care il interpreteaza pe Celentano in serialul Las Fierbinti, a dezvaluit cum s-a obisnuit cu ideea ca lumea il va recunoaste de acum pentru foarte mult timp drept celebrul.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2312 seconds )