Libnet.ro
UNICEF

22:45

Cea mai cunoscuta vedeta din Romania a aparut DEZBRACATA COMPLET: Si-a MANGAIAT LASCIV ZONELE INTIME si i-a promis fiecarui fan un... (GALERIE FOTO NECENZURATA)

B1 B1,
Cea mai cunoscuta vedeta din Romania a aparut DEZBRACATA COMPLET: Si-a MANGAIAT LASCIV ZONELE INTIME si i-a promis fiecarui fan un... (GALERIE FOTO NECENZURATA)

Alexandra Stan le-a facut fanilor un cadou cu adevarat incendiar! VEZI AICI GALERIA FOTO Focoasa cantareata a publicat in weekend mai multe imagini in care apare complet goala, iar in unele isi atinge. continuă pe B1

PE FONDUL RECUPERARII DEPRECIERILOR CAUZATE DE EFECTELE OUG 1142018 IN ECONOMIE Fondurile de pensii din Pilonul II - la cea mai buna performanta din ultimii noua ani

Randamentul mediu al fondurilor din Pilonul II a fost de 11,8%, anul trecut, in timp ce randamentul total realizat de la inceput si pana acum a ajuns la 154%, potrivit APAPR * Autoritatile sustin ca trebuie investit in Pilonul II de pensii * Analistii spun ca ar fi bine ca Pilonul II sa fie complementar la Pilonul I si suplimentat de economiile individuale Cele sapte fonduri de pensii private obligatorii Pilonul II) au avut, anul trecut, un randament mediu de 11,8%, cea mai buna performanta din ultimii noua ani, pe fondul recuperarii deprecierilor cauzate de efectele OUG 1142018 in economie si pe pietele financiare, precum si ca urmare a evolutiilor peste asteptari ale Bursei de Valori Bucuresti, arata un comunicat transmis de Asociatia pentru Pensiile Administrate Privat din Romania APAPR).

Seful BBC renunta la functie, inainte de o negociere vitala cu guvernul britanic pe tema finantarii: Tony Hall a condus cea mai importanta televiziune din Regat timp de 7 ani

Cel mai puternic om din BBC va face un pas in spate, in cel mult sase luni, pentru a permite unei noi persoane sa conduca negocierile cu guvernul lui Boris Johnson privind modelul de finantare al postului public de.

Cele mai poluate orase din Romania. Romania trebuie sa ia masuri urgente cu nivelul ridicat al poluarii

Anunt ingrijorator al ministrului Mediului. Alte 10 orase din Romania trebuie sa ia de urgenta masuri in legatura cu nivelul ridicat al poluarii. Altfel, riscam amenzi uriase din partea Uniunii Europene. Amenzile ar putea fi cuprinse intre 100. 000 si 400. 000 de euro pe zi.

ATENTIE, ROMANI! Vine URGIA peste ROMANIA! Va fi CEA MAI CUMPLITA IARNA din ultimii 30 DE ANI!

Meteorologii au facut anuntul pe care multi il asteptau. REPEDE CLICK AICI: ELE SUNT BUNACIUNILE DIN FOLCLORUL ROMANESC! CUM ARATA COMPLET DEZBRACATE! FOTO NECENZURAT) Iata cum va fi vremea in aceasta.

Cine sunt bogatii lumii: Fondatorul Amazon, devansat de un francez. Cea mai bogata femeie din lume vine tot din Franta (VIDEO)

Jeff Bezos, fondator si CEO al Amazon, nu mai este cel mai bogat om din lume. Potrivit Forbes, citata de B1 TV, el a fost devansat de francezul Bernard Arnault. Cea mai bogata femeie din lume vine tot din.

IN 2019: Economia chineaza a inregistrat cea mai slaba crestere din ultimii 29 de ani

Produsul Intern Brut al Chinei a inregistrat anul trecut un avans de 6,1%, cel mai slab ritm de crestere din ultimii aproape 30 de ani, pe fondul razboiului comercial cu SUA, iar in acest an sunt asteptate noi masuri de stimulare destinate sa evite o incetinire si mai grava, transmite Reuters.

Economia Chinei a inregistrat in 2019 cea mai mica crestere din ultimii 29 de ani

Produsul Intern Brut al Chinei a inregistrat anul trecut un avans de 6,1%, cel mai slab ritm de crestere din ultimii aproape 30 de ani, pe fondul razboiului comercial cu SUA, iar in acest an sunt asteptate noi masuri de stimulare destinate sa evite o.

Lia Olguta Vasilescu: Avem cei mai multi primari din Romania, este clar ca nu vom avea niciun fel de emotii

Deputatul PSD Olguta Vasilescu spune ca PSD nu are emotii in situatia in care alegerile parlamentare vor avea loc in acelasi timp cu cele locale, ea aratandu-se convinsa ca PSD va castiga alegerile locale si parlamentare.

Medicul Florin Mihaltan: Cea mai puternica masura anti-fumat este sa maresti taxa pe pachetul de tutun. Daca maresti taxa cu 10%, se lasa de fumat intre 3% si 5% dintre fumatori

Cea mai puternica masura anti-fumat este cresterea taxei pe pachetul de tutun, iar la fiecare crestere cu 10% a acestei taxe se lasa de fumat intre 3% si 5% dintre fumatori, afirma medicul Florin Mihaltan, unul dintre cei mai cunoscuti pneumologi din Romania. Florin Mihaltan mai spune ca fumatorii care se lasa in cazul cresterii taxei sunt mai ales cei foarte tineri, care nu au bani sau care au bani dramuiti de acasa.

Azi e Blue Monday, cea mai deprimanta zi a anului 2020: cum poate fi combatuta

Pentru ca intruneste conditiile stabilite de un psiholog britanic, ziua de 20 ianuarie devine lunea albastra, cea mai deprimanta zi din anul 2020.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,204 seconds )