Libnet.ro
UNICEF

00:07

Cea mai cunoscuta vedeta din Romania arunca BOMBA, dupa ce s-a filmat COMPLET DESPUIATA si si-a MANGAIAT LASCIV ZONELE INTIME: Doamne, ce promisiune DEOCHEATA le-a facut barbatilor... (Galerie Foto INCENDIARA)

B1 B1,
Cea mai cunoscuta vedeta din Romania arunca BOMBA, dupa ce s-a filmat COMPLET DESPUIATA si si-a MANGAIAT LASCIV ZONELE INTIME: Doamne, ce promisiune DEOCHEATA le-a facut barbatilor... (Galerie Foto INCENDIARA)

Alexandra Stan a uimit pe toata lumea la finalul anului trecut, cand s-a filmat goala pusca, dansand. Imaginile erau pentru iubitul ei, dar s-au scurs pe internet. VEZI AICI GALERIA FOTO Artista a. continuă pe B1

Transformarea totala a celei mai grase femei din Romania. Cat de mult a slabit Mariana Buica

Cea mai grasa femeie din Romania a ajuns de nerecunoscut! Femeia a slabit extrem de mult. Cum si-a schimbat stilul de viata si cat a ajuns sa cantareasca acum? Mariana Buica traieste acum viata la care a visat mereu. Mariana Buica, transformare totala. Cat a slabit cea mai grasa femeie din Romania? Mariana Buica este .

Putini romani stiu asta! Care a fost cea mai puternica tornada din istoria Romaniei

In Romania, tornadele sunt rare. Cea mai cunoscuta din istorie a ramas tornada de la Bretcu.

Cea mai scazuta temperatura din acest an: Minus 32 de grade Celsius in judetul Maramures

Cea mai scazuta temperatura din acest an, minus 32 de grade Celsius, a fost inregistrata in cursul noptii de miercuri spre joi pe Varful Iezer din Muntii Pietrosul Rodnei, a precizat purtatorul de cuvant al Prefecturii Maramures, Dan Buca, citat de Agerpres.

Cea mai scazuta temperatura din acest an, minus 32 de grade Celsius a fost inregistrata pe Varful Iezer

Cea mai scazuta temperatura din acest an, minus 32 de grade Celsius, a fost inregistrata in cursul noptii de miercuri spre joi pe Varful Iezer din Muntii Pietrosul Rodnei, a precizat purtatorul de cuvant al Prefecturii Maramures, Dan Buca.

Ela Craciun i-a oferit cadou fiicei sale de 8 ani o petrecere spa. Cea mai inedita aniversare din showbiz!

Ela Craciun si-a sarbatorit fiica intr-un mod cu totul inedit. Micuta Alesia a implinit 8 ani si a avut parte de o petrecere cu o tematica mai rar intalnita: un spa party. Fetita a petrecut cateva ore de neuitat alaturi de prietenele sale in cadrul unei petreceri ce a recreat un salon de infrumusetare.

Care sunt cei mai urmariti influenceri din Romania - VIDEO

Trebuie sa recunoastem ca retele sociale ne-au schimbat viata, iar studiile arata ca din ce in ce mai multi romani aleg sa traiasca ghidati de influenceri. Cum arata clasamentul celor mai urmarite conturi din mediul online si cine sunt cei care-i inspira pe romani ne spune Lorena Burlacu.

HOPA! Cea mai SEXY POLITICIANA a tarii, FILMATA COMPLET DESPUIATA! Imaginile INTERZISE CARDIACILOR s-au scurs pe internet (GALERIE FOTO)

Charlie Riina, cea mai frumoasa sahista din lume a participat la alegerile locale din Canada si a obtinut 387 de voturi. Focoasa blondina locuieste in Canada si este dornica sa se afirme in lumea politica,.

Faze tari: Cea mai mare carte din lume lucrata manual are 1.4 tone si e legata in pielea a 13 vaci; Imaginea de pe o cutie de bere i-a schimbat viata unei tinere. Sunt binecuvantata

Bancher platit cu milioane de euro, dat afara pentru ca fura mancare de la cantina. Filiala londoneza a celei mai mari si profitabile companii de servicii financiare din. N-au intrerupt partida de sex nici in masina politiei. Australianul Anthony Carrio, de 26 de ani, si britanica Jasmine Nelly, tot de 26 de ani, au fost prinsi de politie facand.

Vremea continua sa faca prapad in mai multe regiuni din Romania: Scolile din Tulcea vor fi inchise si vineri

Scolile din judetul Tulcea vor fi inchise si vineri, dupa ce cursurile au fost suspendate si in data de 6 februarie, din cauza conditiilor meteorologice nefavorabile. Judetul Tulcea s-a aflat sub avertizare de.

ANUNTUL iNGROZITOR: VINE URGIA in ROMANIA! Urmeaza CEA MAI GREA IARNA din ultimii 30 DE ANI! VA RAMANE iN ISTORIE

Meteorologii au analizat si au oferit o prognoza pentru aceasta iarna! Desi pana acum am avut parte de o iarna extrem de blanda, vom avea parte de o iarna grea, conform meteorologilor.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2124 seconds )