Libnet.ro
UNICEF

13:45

Mara Banica, GRAV ACCIDENT RUTIER! Din pacate, INFORMATIA TRISTA a fost CONFIRMATA

B1 B1,
Mara Banica, GRAV ACCIDENT RUTIER! Din pacate, INFORMATIA TRISTA a fost CONFIRMATA

Mara Banica a avut parte de un eveniment extrem de neplacut la inceputul acestui an. VEZI AICI GALERIA FOTO in urma cu doar cateva zile, in timp ce se deplasa in trafic, jurnalista a intrat in masina. continuă pe B1

Grav accident rutier! Un cunoscut portar a fost implicat. Din pacate... (VIDEO)

Sergio Romero, portarul echipei Manchester United, a avut un accident rutier in urma caruia si-a facut praf bolidul Lamborghini.

Gestul emotionant al italienilor pentru repatrierea Georgetei, o ingrijitoare din Romania moarta intr-un accident rutier

Georgeta Mariana Vasilcu a murit intr-un accident de circulatie petrecut in 16 ianuarie intre doua localitati din Italia, dupa ce masina pe care o conducea s-a izbit frontal de un autobuz. Femeia, mama a doi copii, a decedat pe loc, iar acum italienii strang bani pentru aducerea trupului neinsufletit la Falticeni, in judetul Suceava.

A plecat la munca in Anglia si a murit in accident rutier. Avea 44 de ani si era taximetrist

Un barbat din Alba Iulia care lucra in Anglia, a murit vineri noapte intr-un tragic accident de masina. Circumstantele in care s-a produs accidentul nu sunt inca cunoscute cu exactitate.

Vestea TRISTA a zilei! A MURIT Cristian Cirlan. Din pacate, BOALA i-a pus capac

Vestea trista a diminetii! Cristian Marius Cirlan, vicepresedintele CSA Steaua, s-a stins din viata dupa o lunga lupta cu boala incurabila.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2411 seconds )