Libnet.ro
UNICEF

00:07

NUNTA MARE in muzica populara! CEA MAI FRUMOASA CANTAREATA a spus DA! Cine e barbatul care A DAT-O PE SPATE (GALERIE FOTO)

B1 B1,
NUNTA MARE in muzica populara! CEA MAI FRUMOASA CANTAREATA a spus DA! Cine e barbatul care A DAT-O PE SPATE (GALERIE FOTO)

A fost sarbatoare mare in lumea muzicii populare! VEZI AICI GALERIA FOTO Una dintre cele mai cunoscute tinere interprete, Vanesa Jarja, a facut o nunta ca-n povesti, la sfarsitul lunii. continuă pe B1

I-A ZAPACIT PE BARBATI! EA este considerata CEA MAI FRUMOASA FEMEIE din Republica Moldova! Arata DEMENTIAL (IMAGINI INTERZISE CARDIACILOR)

Modelul Xenia Deli 29 de ani) a nascut cu un an in urma, dar are o silueta perfecta care i-a innebunit pe barbati.

iNMORMANTAREA celei mai IUBITE ARTISTE de MUZICA POPULARA din toata Romania. MILIOANE de romani, in lacrimi (GALERIE FOTO)

A fost cea mai indragita si iubita cantareata de muzica populara din Romania. Moartea ei a intristat intreaga tara! A cantat, a iubit, s-a distrat, dar a si patimit, iar la varsta de 50 de ani,.

DOLIU in muzica populara! MAREA CANTAREATA a fost ingropata de VIE! Au FUGIT cand s-a deschis MORMANTUL (IMAGINI CUTREMURATOARE)

Moartea marii cantarete de muzica populara Ileana Sararoiu a socat Romania in urma cu 35 de ani. Tragedia a avut loc dupa onunta inlocalitatea Unirea, judetul Calarasi.

GERMANIA: Exporturile isi revin oferind sperante de redresare pentru cea mai mare economie europeana

Exporturile Germaniei au inregistrat in septembrie cel mai semnificativ avans din ultimii aproape doi ani, sporind sperantele ca nu va intra in recesiune cea mai mare economie europeana, afectata de tensiunile comerciale globale si de incertitudinile legate de Brexit, transmit DPA si Reuters.

John Bercow, fostul speaker al Camerei: Brexit-ul este cea mai mare greseala de dupa razboi

John Bercow, fostul speaker al Camerei Comunelor, a denumit Brexit drept cea mai mare greseala a Marii Britanii de dupa razboi si a avertizat ca criza datorata abandonarii UE nu va fi rezolvata curand, potrivit La Stampa, citat de Rador.

Postal Savings Bank pregateste cea mai mare listare din China, din ultimii patru ani

Postal Savings Bank of China Co. PSBC), banca chineza cu cea mai mare retea de sucursale din China, spera sa obtina pana la 32,71 miliarde de yuani 4,67 miliarde de dolari) printr-o oferta publica initiala IPO) la Bursa din Shanghai, care este asteptata sa fie cea mai mare listare din tara asiatica, in ultimii patru ani, anunta Reuters.

5G de la Orange. Cea mai mare viteza, cel mai bun smartphone

Compania Orange a lansat, ieri, in Romania, sistemul 5G, care defineste cea mai performanta tehnolog.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Viorica Dancila: PSD va fi cea mai dura, cea mai agresiva Opozitie

Partidul Social Democrat va fi cea mai dura, cea mai agresiva si cea mai buna Opozitie, iar actuala Putere va ramane in memoria colectiva drept cel mai crud si mai.

Dancila: Se confirma avertismentele PSD - taieri de salarii, concedieri in masa si noi taxe. PSD va fi cea mai dura opozitie pe care au vazut-o acesti amatori

Presedintele PSD, Viorica Dancila, sustine ca, inca din primele trei zile la Palatul Victoria, Guvernul Orban, echipa de majorete a lui Klaus Iohannis, a inceput cu taieri de salarii, scumpirea medicamentelor, concedieri in masa si noi taxe, confirmand ceea ce PSD a anuntat de mult. Partidul Social Democrat va fi cea mai dura, cea mai agresiva si cea mai buna opozitie pe care au vazut-o vreodata acesti amatori, a transmis Dancila.

Octombrie 2019, urgenta climatica. Cea mai calda a zecea luna din an, de cand se masoara temperaturile

Octombrie a lui 2019 detine un record. Luna aceasta reprezinta cea mai calda luna inregistrata vreodata in lume, conform serviciului european Copernicus. Iata ce indica specialistii despre schimbarile climatice ingrijoratoare! Octombrie a lui 2019, cea mai calda din istorie Octombrie 2019 a fost declarata oficial cea mai calda luna din octombrie inregistrata, confom detaliilor oferite .

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2313 seconds )