Libnet.ro
UNICEF

07:45

SCANDAL MONSTRU la Casa Regala: Meghan Markle e GRAVIDA din nou! Printul Harry A TURBAT: Cine e TATAL copilului (GALERIE FOTO)

B1 B1,
SCANDAL MONSTRU la Casa Regala: Meghan Markle e GRAVIDA din nou! Printul Harry A TURBAT: Cine e TATAL copilului (GALERIE FOTO)

Tot mai multe zvonuri privind o noua sarcina a lui Meghan Markle au inceput sa circule in ultima perioada. VEZI AICI GALERIA FOTO Fanii si apropiatii Ducesei de Sussex sustin ca ea este deja gravida cu. continuă pe B1

SCANDAL MONSTRU la Casa Regala: Meghan Markle e GRAVIDA din nou! Printul Harry A TURBAT: Cine e TATAL copilului (GALERIE FOTO)

Tot mai multe zvonuri privind o noua sarcina a lui Meghan Markle au inceput sa circule in ultima perioada. VEZI AICI GALERIA FOTO Fanii si apropiatii Ducesei de Sussex sustin ca ea este deja gravida cu.

Meghan Markle are o problema serioasa cu traditiile regale. Ducesa de Sussex a incalcat inca o regula!

Meghan Markle incalca din nou traditia regala. Ducesa de Sussex poarta un sacou din denim in a doua zi a turneului sau regal si a printului Harry in Africa. Ducessa de Sussex a incalcat traditia regala MEGHAN MARKLE, in varsta de 38 de ani, si sotul printul Harry, in varsta de 35 de ani, si-au .

Meghan Markle a fost data de gol! Gestul care arata ca sotia Printului Harry asteapta cel de-al doilea copil. Ce spun apropiatii cuplului regal

Apropiatii cuplului regal au fost cei care au dezvaluit marea veste. Meghan Markle ar fi iarasi gravida, sustin sursele din interiorul Casei Regale din Marea Britanie. Fosta actrita ar astepta cel de-al doilea copil al cuplului, spre entuziasmul Printului Harry. Mai mult, actrita de 38 de ani a devenit mamica cu doar sase luni in .

Ce i se intampla bebelusului regal, la numai 6 luni. Meghan Markle a recunoscut public

Meghan Markle a oferit detalii despre micutul Archie. Aceasta i-a dezvaluit chiar unei fetite prin ce perioada trece fiul sau. Ce a spus ducesa de Sussex la vizita familiilor militarilor din Windsor? Ce se intampla cu bebelusul regal? Meghan Markle si Printul Harry s-au aflat de curand intr-un sir de vizite la familiile militarilor din .

Casa Regala a oferit distinctii unor personalitati ale teatrului romanesc (FOTO)

Eveniment festiv la Casa Regala. ActritaOana Pellea siregizoarea de teatru si profesoara Sanda Manu au fostdistinse cu decoratii regale. Majestatea Sa Margareta Custodele Coroanei si ASR.

Scandal monstru in Japonia: De ce li s-au interzis femeilor sa mai poarte ochelari! Explicatia e HALUCINANTA

Un adevarat scandal a izbucnit in Japonia dupa ce mai multe firme le-au interzis angajatelor sa mai poarte ochelari la munca. Motivul acestei politici a starnit numeroase controverse. Potrivit unui.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2072 seconds )