Libnet.ro
UNICEF

15:01

, iN LACRIMI! a facut ANUNTUL SOC dupa 6 ani de relatie cu artistul! Nimeni nu s-ar fi asteptat la un asemenea DEZNODAMANT! (GALERIE FOTO)

B1 B1,
, iN LACRIMI! a facut ANUNTUL SOC dupa 6 ani de relatie cu artistul! Nimeni nu s-ar fi asteptat la un asemenea DEZNODAMANT! (GALERIE FOTO)

Si alcatuiesc, fara indoiala, unul din cele mai frumoase cupluri din showbizul autohton. VEZI AICI GALERIA FOTO Dupa 6 ani de relatie, frumoasa prezentatoare a avut un mesaj. continuă pe B1

S-A TERMINAT! VIORICA de la Clejani a facut ANUNTUL SOC dupa 25 de ani de CASNICIE cu IONITA! Sa se duca la balamuc

Viorica de la Clejani este foc si para pe femeile care se dau la barbatii insurati! Ea este casatorita de 25 de ani cu Ionita si isi apara familia precum o leoaica! GATA! Romania, in LACRIMI pentru.

GATA! Jojo a facut ANUNTUL SOC dupa 7 ani de relatie cu PAUL IPATE! A vrut sa SE AFLE chiar de la ea. Au o FETITA impreuna

Jojo si Paul Ipate formeaza un cuplu de sapte ani! impreuna au o fetita. GATA! Romania, in LACRIMI pentru MIHAI CONSTANTINESCU. S-a intamplat dupa 4 luni de COMA. GALERIE FOTO) Jojo si-a obisnuit.

BOMBA in showbiz! Silvia Chifiriuc a facut ANUNTUL SOC dupa 10 ani de CASNICIE cu PETRE ROMAN!

Silvia Chifiriuc si Petre Roman formeaza o familie de 10 ani! Actuala sotie a lui petre Roman, a tinut sa ii transmita un mesaj emotionant sotului ei, la aniversarea casniciei. Eaii multumeste pentru.

Renunta la televiziune? a facut anuntul soc: Si alte vedete se pare ca au luat decizia

A trecut prin momente frumoase, devenind mamica pentru a doua oara, dar si prin unele mai putin placute. Dupa ce a ramas fara emisiunea Te vreau langa mine, in favoarea Biancai.

a recunoscut salariul colosal pe care il incasa la Kanal D

A fost invitata in emisiunea Madalin Ionescu Show unde a vorbit despre celebrul subiect si anume salariul pe care il avea la Kanal D. Madalin Ionescu Este adevarat ca ai.

Ultima ora! Ce se intampla cu cresterea pensiilor. Noul Executiv tocmai a facut anuntul

Noul Executiv a facut anuntul legat de cresterea pensiilor. Sunt vesti la care romanii nu se asteptau, mai ales in pragul celui de-al doilea tur al alegerilor prezidentiale, ce va fi organizat peste cateva zile. Ultima ora! Ce se intampla cu cresterea pensiilor Ludovic Orban a facut un anunt esential, legat de cresterea pensiilor, pentru .

Andra a facut anuntul, iar fanii au fost pe receptie. Ce au observat toti in imaginea postata de artista

Andra i-a surprins din nou pe fani! Iubita cantareata le-a aratat in ultima postare ceva ce ei nu au avut ocazia sa vada la ea. Se zareste oare o schimbare de stil? Ce au observati toti la imaginea postata de solista? Andra i-a surprins pe fani. Ce au observat acestia la ultima postare? Andra este .

ROMANIA, in LACRIMI! Iata CE CELEBRITATI VOR MURI pana la SFARSITUL ANULUI 2019! Celebra PREZICATOARE Carmen Harra a facut ANUNTUL

Carmen Harra este una dintre cele mai cunoscuta prezicatoare! De curand, eaa venit cu o noua serie de predictii pentru finalul anului.

Rusia a facut ANUNTUL NEASTEPTAT! Romania va fi lovita de un CUTREMUR DEVASTATOR pe DATA de ...

Cand va acea loc un cutremur devastator, in Romania? SOC iN TELEVIZIUNE! TEO TRANDAFIR A LUAT UN PUMN DE PASTILE! IMAGINI DE GROAZA Un geolog rus a facut niste calcule si a aflat cand Romania va fi.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 15:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2115 seconds )