Libnet.ro
UNICEF

13:15

10 ani fara Jean Constantin. Gluma macabra de care a avut parte in Cimitirul Bellu, cu 30 ani inainte sa moara (GALERIE FOTO)

B1 B1,
10 ani fara Jean Constantin. Gluma macabra de care a avut parte in Cimitirul Bellu, cu 30 ani inainte sa moara (GALERIE FOTO)

Jean Constantin a incetat din viata la data de 26 mai 2010, cand avea 83 de ani. Un infarct fatal l-a luat din aceasta lume in care a fost haruit sa faca oamenii sa rada. Actorul fost inmormantat in. continuă pe B1

Povestea pe care putini romani o stiu. Cum era sa fie impuscat Jean Constantin

Jean Constantin, pe numele sau real Constantin Cornel Jean ultimul nume fiind cel de familie, a aparut pe lume, pe 21 august 1927, la Techirghiol. Mama lui, cu origini grecesti, Caliopi Stavreg Zaharia, era casnica, si tatal macedonean albanez, Dumitru Jean, conductor arhitect, aducea singurul venit al familiei.

UPDATE Coronavirus in Romania: Alte noua decese. Bilantul a ajuns la 1.185 Printre pacienti, o femeie de 45 de ani fara alte afectiuni

Alte noua persoane au murit in Romania din cauza coronavirusului, astfel ca bilantul deceselor a ajuns duminica la 1. Printre pacienti se numara si o femeie de 45 de ani care nu avea alte afectiuni.

UPDATE Coronavirus in Romania: Alte sase decese. Bilantul urca la 1.176 Printre pacienti, un barbat de 54 de ani fara afectiuni asociate

Alte sase decese din cauza coronavirusului in Romania au fost anuntate sambata seara, astfel ca bilantul urca la 1. Printre pacienti este si un barbat de 54 de ani fara alte afectiuni.

ANALIZA Risca Romania o aterizare fortata? Cat de pregatiti suntem pentru criza, fata de acum 10 ani

In fata furtunii economice de proportii care se prolifereaza la orizont, Romania se afla precum un avion cu rezervorul gol, pregatit pentru o aterizare fortata.

Risca Romania o aterizare fortata? Cat de pregatiti suntem pentru criza, fata de acum 10 ani (analiza)

In fata furtunii economice de proportii care se prolifereaza la orizont, Romania se afla precum un avion cu rezervorul gol, pregatit pentru o aterizare fortata. Vor supravietui pasagerii romanii si firmele) manevrelor facute de un echipaj a carui principala preocupare a fost pana acum sa acorde primul ajutor si prea putin sa rezolve problemele tehnice ale aeronavei economia romaneasca)? Desi echipajul de la Palatul Victoria promite ca va scoate Romania din furtuna economica, realitatea este ca niciunul dintre piloti nu are experienta unei asemenea misiuni. Vor reusi la prima tentativa?.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2103 seconds )