Libnet.ro
UNICEF

00:06

Andreea Marin tocmai a anuntat care este noua dieta minune: Din pacate nu toata lumea o sa-si permita asa ceva...

B1 B1,
Andreea Marin tocmai a anuntat care este noua dieta minune: Din pacate nu toata lumea o sa-si permita asa ceva...

Andreea Marin arata excelent la cei 44 de ani ai sai. INCENDIAR! LOREDANA CHIVU S-A DEZBRACAT PENTRU UN MANELIST CELEBRU! IMAGINI INTERZISE CARDIACILOR GALERIE FOTO) Tot showbizul se intreaba cum reuseste . continuă pe B1

Nu mai putea respira... Anuntul TRIST a fost deja facut: Din pacate e vorba de Zana Surprizelor, Andreea Marin!

Andreea Marin a vorbit in premiera despre problemele de sanatate! INCENDIAR! CRISTIAN POMOHACI, PRINS iN FAPT CU MARIA CARNECI! ASTA E PREA DE TOT GALERIE FOTO) Aceasta a recunoscut faptul ca este nevoita.

SOC: Ce s-a intamplat cu INELUL purtat pe deget de Zana Surprizelor, Andreea Marin...

Andreea Marin este cunoscuta pentru aparitiile sale impecabile. Recent, insa, vedeta si-a surprins fanii cu un accesoriu inedit.

Virgina si vegana, la 32 de ani: care este explicatia deciziilor radicale din viata ei

O vloggerita influenta a facut valuri online cand a dezvaluit ca este virgina la 32 de ani, iar argumentele veganei sunt numeroase. Activeaza online sub pseudonimul FullyRawKristina. Are un milion de urmaritori pe Instagram, iar pe YouTube se mandreste cu aproape 1,1 milioane de abonati. Posteaza deseorie clipuri legate de dieta raw vegana pe care .

Ministrul Muncii, Marius Budai, apara pensiile speciale: Romania nu intra in colaps din cauza lor! Care este situatia acestor indemnizatii

Pensiile speciale reprezinta un subiect sensibil pentru Guvern. Criticate de economisti si de populatie, ele inca exista, iar cei care beneficiaza de acest privilegiu incaseaza lunar zeci de mii de lei. Guvernul nu da semne ca ar vrea sa taie pensiile speciale, desi deficitul bugetar se adanceste de la o luna la alta. Ba mai .

Putini stiu asta! Care este legatura dintre durerile de spate si constipatie

Durerile de spate resimtite in zona lombara si constipatia pot fi simptome ale unei singure afectiuni de sanatate sau pot indica doua afectiuni fara legatura intre ele, dar care se intampla in acelasi timp. Ambele.

Cozi ca pe vremuri la inscrierea la facultate. Care este cea mai cautata specializare?

A inceput batalia la portile facultatilor. Prima zi de inscrieri a fost un test al rabdarii pentru viitorii studenti. Au stat la rand sa depuna dosarul la universitatile de top. Cel mai aglomerat este.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 00:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2165 seconds )