Libnet.ro
UNICEF

11:30

Asa arata, de fapt, . Vedeta a fost surprinsa de paparazzi pe plaja din Mamaia dupa ce a slabit (GALERIE FOTO)

B1 B1,
Asa arata, de fapt, . Vedeta a fost surprinsa de paparazzi pe plaja din Mamaia dupa ce a slabit (GALERIE FOTO)

Gabriela Crsitea, in varsta de 45 de ani, s-a luptat in ultima vreme cu kilogramele in plus. in timpul sarcinilor, greutatea acesteia a avut de suferit. insa, aceasta urmeaza o dieta care a ajutat-o sa. continuă pe B1

, imagini necenzurate. Cum arata, de fapt, dupa ce a slabit

Si formeaza unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz, si sunt o familie fericita. Cel putin asa se vede din afara. in aceasta perioada cuplul, alaturi de cei doi copii ai lor, si-au luat o vacanta in weekend si au plecat sa se relaxeze, in statiunea Mamaia. , imagini .

Cum au fost surprinsi si la plaja. Gestul barbatului i-a uimit pe ceilalti turisti

Si-a luat o vacanta in weekend si a plecat sa se relaxeze, alaturi de sotul ei, pe nume , pe litoralul romanesc. Cei doi au ales statiunea Mamaia. Cum au fost surprinsi si la plaja si formeaza unul dintre cele mai solide cupluri din .

Andreea Balan, primele afirmatii dupa ce a fost surprinsa cu Tiberiu Argint: Daca esti fericita dupa un divort, ti se da in cap (VIDEO)

Andreea Balan pare ca si-a gasit linistea in bratele altui barbat si este pregatita pentru a incepe o noua etapa a vietii ei. Artista a fost surprinsa alaturi de Tiberiu Argint, fratele Soniei Argint, pr.

Cum au murit, de fapt, aztecii. Misterul a fost elucidat

Conform unor estimari, aztecii erau 25 de milioane de oameni, insa un secol mai tarziu, mai ramasesera doar un milion. Astfel, moartea acestor indigeni americani dupa invaziile europene inseamna una dintre marile tragedii, dar si enigme ale epocii moderne. Cum au murit, de fapt, aztecii Cel putin 80% din populatia bastinasa din zona centrala a .

Ce studii are, de fapt, Catalin Botezatu. A fost manechin din adolescenta, dar ce scoala a terminat

Catalin Botezatu a demonstrat inca de mic ca este atras de moda, lucru observat de familia lui pe la varsta de 15 ani. Astfel, la 22 de ani Catalin Botezatu devenea model in cadrul celebrei case de moda Venus, condusa de Zina Dumitrescu. Ce studii are Catalin Botezatu. A fost manechin din adolescenta, dar ce .

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2172 seconds )