Libnet.ro
UNICEF

19:32

BOMBA MONDENA tocmai a explodat: Da, e vorba de Smiley si Simona Halep!

B1 B1,
BOMBA MONDENA tocmai a explodat: Da, e vorba de Smiley si Simona Halep!

Smiley a suprins pe toata lumea, lasandu-se surprins alaturi de Simona Halep. continuă pe B1

Cum a aparut Simona Halep la o nunta. Invitatii s-au uitat lung la rochia ei. Cum era croita

Simona Halep a surprins cu aparitia sa la o nunta! Invitatii s-au uitat in special la vestimentatia aleasa de campioana noastra. Iubita jucatoare de tenis face ravagii nu numai pe teren, ci si intr-o conjunctura eleganta. Cum a aratat rochia sa si cu ce detaliu a surprins extrem de tare? Cum a aparut Simona Halep .

Bianca Andreescu e peste Simona Halep in clasamnetul WTA. Nu prea vezi asa ceva

Bianca Andreescu a urcat pana pe locul 5 in clasamentul WTA dupa victoria din finala US Open. Sportiva canadiana de origine romana a depasit-o pe Simona Halep in ierarhia feminina, campioana de la Wimbledon clasandu-se in acest moment pe pozitia a 6-a. Mats Wilander, specialistul Eurosport, este de parere ca Halep a fost marea dezamagire .

Simona HALEP a iesit din topul celor mai bune tenismene ale lumii. Bianca Andreescu i-a luat locul. Vezi AICI clasamentul WTA

Simona Halep a iesit din topul mondial al tenisului, dupa infrangerea din turul doi de la US Open. Halep a coborat de pe pozitia 4 pe pozitia 6 WTA, cu 4. 803 puncte. in schimba, Bianca Andreescu,.

Simona Halep, la celebrul show prezentat de Ellen DeGeneres. Schimb savuros de replici cu producatorul emisiunii (VIDEO)

Simona Halep a aparut la The Ellen Show, dupa ce s-a intalnit, la US Open, cu producatorul celebrei emisiuni, Andy Lassner.

Mats Wilander si marea dezamagire de la US Open - Simona Halep

Turneul de la US Open si-a inchis portile azi noapte, odata cu victoria lui Rafael Nadal pe tabloul masculin de simplu. La finalul ultimului Grand Slam al anului, Mats Wilander a precizat si care a fost marea dezamagire din punctul sau de vedere: Simona Halep.

Cum arata Simona Halep in prima zi de scoala. Amintiri pretioase din copilaria sportivei. Foto

Prima zi de scoala a venit, ca in fiecare an, cu alte emotii pentru toti elevii. Cele mai mari sunt insa le revin celor care calca pentru prima oara pragul institutiilor. Desigur ca, pentru premiera micutilor, parintii se inghesuie cu cat mai multe fotografii care sa le ramana amintire din primi pasi catre evolutia lor.

Simona Halep a coborat doua pozitii in clasamentul WTA. Bianca Andreescu, pe 5

Simona Halep a coborat de pe locul 4 pe locul 6 WTA, cu 4. 803 puncte, in clasamentul WTA dat publici.

Clasamentul WTA: Simona Halep a coborat pe locul 6; Bianca Andreescu a urcat pe 5 (salt de 10 pozitii)

Rezultatele inregistrate in cadrul ultimului Grand Slam al anului au adus multe schimbari in clasamentul WTA. Simona Halep a coborat doua locuri, pana pe sase 4. 803 puncte), fiind intrecuta de Elina Svitolina si Bianca Andreescu. Campioana la US Open, jucatoarea canadiana de origine romana a facut un salt de 10 pozitii, aflandu-se acum pe locul cinci 4. Lider este Ashleigh Barty 6. 501 puncte), iar podiumul este completat de Karolina Pliskova si Elina Svitolina.

Lovitura pentru Simona Halep chiar de la Bianca Andreescu: ASTA s-a intamplat, iar fanii nu mai pot face nimic!

Lovitura pentru Simona Halep incasata chiar de la Bianca Andreescu cea care a castigat noaptea trecuta turneul de la US Open. Totul s-a aflat acum, dar va deveni oficial abia luni. Nimeni nu se astepta la.

Ce se intampla cu Simona Halep, dupa ce Bianca Andreescu a castigat US Open 2019. Situatia se schimba radical

A fost o zi cu emotii pentru Bianca Andreescu si Serena Williams, o zi care s-a incheiat cu victoria de partea sportivei romance. Sambata 6 septembrie, final US Open 2019 a fost aprig disputata de cele doua jucatoare, dar in cele din urma Bianca Andreescu a plecat acasa cu marele trofeu. Situatia de la .

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 19:32

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2298 seconds )