Libnet.ro
UNICEF

15:15

Cea mai focoasa ispita de pe Instagram, bagata la inchisoare intr-o celula cu gandaci

B1 B1,
Cea mai focoasa ispita de pe Instagram, bagata la inchisoare intr-o celula cu gandaci

Lacey Montgomery-Henderson este una dintre cele mai cunoscute influencere de pe Instagram. LACRIMI iN SHOWBIZ! FUEGO A PATIT-O GRAV! IRINA LOGHIN A DAT VESTEA CUMPLITA! E SOC SI GROAZA GALERIE FOTO) Fata. continuă pe B1

Cea mai dura lovitura pentru Liviu Dragnea. Legea care nu ii mai da voie sa ocupe functii publice, adoptata

Liviu Dragnea are parte de inca o lovitura extrem de dura! Fostul presedinte al Partidului Social Democrat a aflat inca ceva care sa-i faca zilele mai grele in inchisoare. Din pacate pentru acesta, propunerea legislativa care l-a facut pana acum sa stea cu sufletul la guras-a adoptat. Dragnea nu mai are voie sa ocupe functii .

Cea mai mare stea neutronica descoperita pana acum forteaza limitele fizicii. Aceasta are un diametru de 24 km si o masa de 333.000 de ori mai mare decat cea a Pamantului

Astronomii au detectat cea mai masiva stea neutronica descoperita vreodata, una care aproape ca nu ar trebui sa existe, noteaza CNN. Stelele neutronice, ramasite aparute dupa supernove, sunt cele mai mici stele din Univers, ele avand dimensiuni comparabile cu cele ale unui oras mare.

Triughiul Bermudelor din Romania, padurea considerata cea mai inspaimantatoare de pe Pamant

Padurea cea mai infricosatoare de langa Cluj-Napoca sau Triunghiul Bermudelor din Romania are o poveste sinistra. Aceasta a devenit cunoscuta din cauza dovezilor stranii ca ceva cel putin ciudat s-ar afla printre multimile inalte de copaci. Cu toate ca pare o padure simpla cu stejari, ascunde mult mai multe lucruri. Cea mai infricosatoare padure din .

Romania este din nou campioana la scumpiri. Cea mai mare inflatie din UE, pentru a opta luna la rand

Romania a avut din nou cele mai mari scumpiri din Uniunea Europeana, inregistrand pentru a opta luna la rand din acest an cea mai mare rata a inflatiei dintre statele membre, arata datele publicate miercuri de Eurostat.

Cea mai grea stea din Univers: la ce greutate teoretica ajunge

Universul este plin de obiecte ceresti impresionante, iar cercetatorii au descoperit acum cea mai grea stea din spatiul cosmic. Steaua a fost numitaJ0740+6620 si afost desemnata de.

EUGEN TOMAC: Avem cea mai mare rata a inflatiei din UE si in august

Presedintele Partidului Miscarea Populara PMP), Eugen Tomac, spune ca tara noastra are si in luna august cea mai mare rata a inflatiei din Uniunea Europeana, de peste 4%, si ca este a opta luna cand ne aflam in fruntea Europei la aceasta statistica.

Florin Calinescu, raspuns la cea mai arzatoare intrebare de cand a intrat in politica. Toti asteptau sa spuna asta

Actorul Florin Calinescu a intrat recent in politica si cum de atunci a fost inconjurat de intrebari legate de alegerea sa, a venit si raspunsul. Florin Calinescu a raspuns la cea mai arzatoare intrebare de cand a intrat in politica Recent, Florin Calinescu a renuntat la a mai fi parte din juriul Romanii au talent .

Eugen Tomac (PMP) prezinta datele EUROSTAT despre performanta Guvernului: Avem cea mai mare rata anuala a inflatiei din UE

Presedintele PMP, Eugen Tomac, prezinta, miercuri, datele Eurostat cu privire la performanta Guvernului Dancila. Datele arata ca avem cea mai mare inflatie din UE desi premierul Viorica Dancila si.

Ar putea fi cea mai frumoasa pianista, dar se pricepe si sa cante: cine este Lola Astanova

Ar putea fi una dintre cele mai frumoase pianiste din lume, dar a devenit vedeta pe plan mondial datorita performtei sale deosebite la indragitul instrument. Numele ei este Lola Astanova. Vedeta in varsta de 33 de ani a facut inconjurul lumi si a cantat deja pe unele dintre cele mai impresionante scene. Este americanca, dar .

Schimbarile climatice: Cea mai mare greva globala.

Tineri din toata lumea vor participa la cea mai mare greva globala in ceea ce priveste clima, ne spu.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2713 seconds )