Libnet.ro
UNICEF

11:30

DEZVALUIRE FARA PERDEA facuta de Andreea Marin: UNEORI DUREAZA ORE iN SIR!

B1 B1,
DEZVALUIRE FARA PERDEA facuta de Andreea Marin: UNEORI DUREAZA ORE iN SIR!

Dezvaluire dureroasa facuta de Andreea Marin. INCENDIAR! N-O SA iTI VINA SA CREZI CUM ARATA MIHAELA RADULESCU CAND ERA GRASA! FANII SI-AU FACUT CRUCE GALERIE FOTO) Se pare ca cei 25 de munca in. continuă pe B1

Andreea Marin tocmai a anuntat care este noua dieta minune: Din pacate nu toata lumea o sa-si permita asa ceva... (FOTO)

Andreea Marin se poate lauda cu o silueta de invidiat la cei 44 de ani ai sai. Vedeta a dezvaluit ca unul dintre secretele sale este dieta raw vegana pe care o tine uneori. Asta pentru ca nu poate renunta.

Ce a gasit Andreea Marin in camera de hotel in care a fost cazata. Imediat a aratat imaginile fanilor

Andreea Marin a fost in vacanta in Grecia si a ramas surprinsa de ceea ce a gasit in camera de hotel in care a fost cazata. Vedeta a mers la sala de fitness a hotelului din Atena, unde toate aparatele erau din lemn, a facut o fotografie si a postat-o pe retelele de socializare. Andreea .

ASA CEVA?! Andreea Marin SI-A FACUT DE CAP in vacanta, cu iubitul tinerel, chiar la MANASTIRE! Calugarii au ramas INTERZISI cand i-au vazut (FOTO)

Andreea Marin a petrecut o vacata de vis, in Grecia, alaturi de iubitul ei, Adrian Brancoveanu, angajat al Ministerului Afacerilor Externe MAE).

Cand Andreea Marin a scos portofelul, toata lumea din jur A RAMAS iNGROZITA: Da, chiar despre aceasta suma este vorba!

Andreea Marin traieste, de cativa ani, o poveste de dragoste cu diplomatul Adrian Brancoveanu, iar relatia lor pare ca devine din ce in ce mai serioasa. Asa se face ca cei doi au inceput sa faca.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2116 seconds )