Libnet.ro
UNICEF

16:30

A fost marea dragoste a lui Alain Delon si totusi a parasit-o. Ani in sir s-a considerat vinovat pentru moartea ei (GALERIE FOTO)

B1 B1,
A fost marea dragoste a lui Alain Delon si totusi a parasit-o. Ani in sir s-a considerat vinovat pentru moartea ei (GALERIE FOTO)

Alain Delon ramane una dintre figurile emblematice ale cinematografiei. Zeci de femei au suspinat dupa el ori de cate ori au urmarit vreo pelicula, iar una dintre ele a fost chiar actrita din filmul Sissi, R. continuă pe B1

Romy Schneider, actrita din filmul Sissi, marea iubire a lui Alain Delon. Cum a cucerit-o actorul si de ce a parasit-o. S-a invinovatit pentru moartea ei

Alain Delon si Romy Schneider s-au cunoscut in 1959, in Franta, pe platourile filmului Christine, iar urmatorii patru ani din viata lor au cimentat o relatie care avea sa dureze multi ani in sufletele lor.

Cum a cucerit-o Alain Delon pe Romy Schneider. Actrita din filmul Sissy a fost marea lui iubire

Poveste impresionanta de dragoste! Cum a reusit sa o cucereasca Alain Delon pe Romy Schneider? Acesta abia daca si-a putut lua ochii de la actrita din filmul Sissy cand a vazut-o prima oara. Poveste de iubire ca-n basme. Cum a cucerit-o Alain Delon pe Romy Schneider? Alain Delon si Romy Schneider s-au cunoscut in anul .

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2221 seconds )