Libnet.ro
UNICEF

11:30

Gestul pe care Regina Elisabeta l-a facut cand l-a intalnit pe Nicolae Ceausescu. Niciodata nu se mai intamplase asa ceva in Regatul Unit (GALERIE FOTO)

B1 B1,
Gestul pe care Regina Elisabeta l-a facut cand l-a intalnit pe Nicolae Ceausescu. Niciodata nu se mai intamplase asa ceva in Regatul Unit (GALERIE FOTO)

Regina Elisabeta a II-a l-a primit pe Nicolae Ceausescu si pe Elena 1978 in Rrgatul Unit, la Buckingham. La acea vreme insa, Suveranul ar fi facut tot posibilul sa intre cat mai putin in contact cu fostul. continuă pe B1

Regina Elisabeta s-a ascuns in tufis din cauza sotilor Ceausescu: A fost prima si singura data in viata ei cand a facut asta!

Nicolae si Elena Ceausescu au fost invitatii reginei Marii Britanii, Elisabeta a II-a, la palatul Buckingham, in 1978. Din cauza lor, pentru prima si singura data in viata eim a ajuns sa se ascunda intr-un tufis.

Regina Elisabeta a fost surprinsa de rochia de mireasa pe care a ales-o Meghan Markle. Ai un punct de vedere unic atunci cand treci personal printr-un astfel de moment (VIDEO)

Nunta de acum doi ani a lui Meghan Markle cu Printul Harry a fost urmarita de o lume intreaga. De asemenea, rochia minunata de mireasa pe care Ducesa de Sussex a ales sa o poarte a atras privirile tuturor. Ba.

Cum s-a ascuns Regina Elisabeta de sotii Ceausescu intr-un tufis, in 1978: A fost prea mult chiar si pentru ea VIDEO

Sotii Nicolae si Elena Ceausescu au fost invitatii reginei Marii Britanii, Elisabeta a II-a, la palatul Buckingham, in 1978. Din cauza lor, a ajuns sa se ascunda intr-un tufis, scrie The Independent.

S-au cunoscut acum 84 de ani! Cum a decurs prima intalnire dintre Regina Elisabeta a II-a si Printul Philip? FOTO de arhiva

Suverana britanica nu este numai monarhul cu domnia cea mai indelungata fiind Regina Marii Britanii, a Canadei, Australiei si Noii Zeelande de 67 de ani! ci are si cea mai indelungata casnicie dintre toti regii sau reginele Marii Britanii. Si ce casnicie!.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,201 seconds )