Libnet.ro
UNICEF

11:30

E INTERZIS sau NU sa faci AMOR in Postul Craciunului? Ce spune BISERICA despre cei care NU se pot abtine de la PACAT

B1 B1,
E INTERZIS sau NU sa faci AMOR in Postul Craciunului? Ce spune BISERICA despre cei care NU se pot abtine de la PACAT

Postul Craciunului a inceput de azi, 15 noiembrie, si se va incheia pe 24 decembrie. continuă pe B1

Savarsesti un pacat? Ce spune BISERICA despre cei care fac AMOR in Postul Craciunului

Postul Craciunului a inceput de vineri si se va incheia pe 24 decembrie. BOMBA ANULUI! FUEGO, PRINS iN FAPT CU MIRABELA DAUER! IRINA LOGHIN A AFLAT ADEVARUL! IMAGINI BOMBA Pentru aceasta perioada, un.

Lasatul secului pentru Postul Craciunului 2019. Ce nu e bine sa faci azi

In acest an, Postul Craciunului sau Postul Nasterii Mantuitorului incepe vineri, 15 noiembrie si se incheie in 24 decembrie. Lasatul Secului va fi joi, 14 noiembrie. Potrivitcrestinortodox. ro a fost zi de post si miercuri, 13 noiembrie, cand a fost celebrat Sfantul Ioan Gura de Aur. Lasatul secului pentru postul Craciunului in cele 40 de zile .

incepe POSTUL CRACIUNULUI: Ce este bine sa faci pe 14 noiembrie, ziua LASATULUI DE SEC

In acest an, Postul Craciunului sau Postul Nasterii Mantuitorului incepe vineri, 15 noiembrie si se incheie in 24 decembrie. Lasatul Secului este joi, 14 noiembrie, in seara de Sfantul Filip. Lasatul.

POSTUL CRACIUNULUI. Cand incepe postul Craciunului? Pentru credinciosii ortodocsi urmeaza 40 de zile de post

in acest an, Postul Craciunului sau Postul Nasterii Mantuitorului incepe vineri, 15 noiembrie si se incheie in 24 decembrie. Lasatul Secului va fi joi, 14 noiembrie.

POSTUL CRACIUNULUI. Rugaciunea care atrage binele

Se lasa sec pe 14 noiembrie, iar postul incepe pe 15 noiembrie. RUGACIUNEA CARE SE CITESTE iN FIECARE POST Dumnezeul nostru, nadejdea tuturor.

POSTUL CRACIUNULUI. Ce trebuie sa faca crestinii ortodocsi in cele 40 de zile de post?

Postul Nasterii Mantuitorului sau Postul Craciunului, asa cum este cunoscut de catre toti credinciosii este tinut cu strictete de credinciosii in intreaga lume. Prin intermediul acestui post.

POSTUL CRACIUNULUI. Locul din Romania unde intalnesti si astazi sezatorile din povestile de demult

Postul Nasterii Domnului coboara peste Banat cu traditii si obiceiuri care fac mai frumoase serile si noptile tot mai lungi, cand toamna se intrepatrunde cu iarna, iar comunitatea satului.

Postul Craciunului incepe oficial pe 15 noiembrie. De ce sunt interzise cu desavarsire placerile trupesti

Al doilea post ca importanta dupa cel al Pastelui, postul Craciunului tine 40 de zile, incepand cu data de 15 noiembrie si sfarsind la 25 decembrie, lasand sec in seara Sfantului Filip, pe 14 noiembrie. Cea mai aspra zi de postire pentru sarbatoarea Craciunului este ajunul Nasterii Domnului.

Postul Craciunului 2019: Care sunt zilele cu dezlegare la peste

Vineri, 15 noiembrie, incepe Postul Craciunului, care se va termina dupa 40 de zile, in data de 24 decembrie. in tot acest timp, crestinii nu consuma carne sau alte produse de origine animala, iar miercurea.

Ce este spolocania, nume dat primei zile din postul Craciunului. Cum s-a ajuns ca ritualul purificarii sa fie confundat cu unul al betiei

Postul Craciunului, care incepe pe data de 14 noiembrie, vesteste nu numai Nasterea Mantuitorului, ci si sfarsitul anului. El poarta amprenta unor stravechi sarbatori dominate de ritualuri de purificare.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2252 seconds )